Kaip paruošti jilo

Kaip paruošti Jiló: skanūs patarimai ir receptai

Įvadas

Jiló yra labai universali ir skani daržovė, tačiau daugelis žmonių bijo išbandyti tai iš savo kartaus skonio. Tačiau naudojant keletą paprastų paruošimo būdų, Jiló gali būti skanus ir mėgautis visomis jos sveikatos privalumais. Šiame straipsnyje pasidalysime neįtikėtinais patarimais ir receptais su Jiló.

jiló pranašumai

Jiló turi daug maistinių medžiagų, būtinų mūsų organizmui, pavyzdžiui, vitaminams A, C ir B kompleksui, taip pat mineralai, tokie kaip kalcis, geležis ir fosforas. Tai taip pat yra puikus pluošto šaltinis, padedantis tinkamai veikiant žarnynui ir sotumo jausmą.

patarimai, kaip sumažinti Jiló

kartumą

Jei nesate kartaus Jiló skonio gerbėjas, išbandykite keletą iš šių patarimų, kaip sumažinti šį būdingą skonį:

  1. Prieš paruošdami, mirkykite jiló sūraus vandenyje apie 30 minučių;
  2. Pašalinkite sėklas iš Jiló, nes jose yra daug kartumo;
  3. Pagardink Jiló su citrina ar actu, kurie padeda neutralizuoti kartumą;
  4. Kelias minutes virkite „Jiló“ verdančiame vandenyje, prieš naudodami jį receptuose.
  5. receptai su jiló

    pakepinti Jiló

    Pakepintas Jiló yra paprastas ir skanus pasirinkimas įtraukti šią daržovę į savo racioną. Pažiūrėkite, kaip pasiruošti:

    1. Jiló supjaustykite plonomis riekelėmis;
    2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus;
    3. Kelias minutes pridėkite Jiló ir Sauté;
    4. Sezonas su druska, pipirais ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais;
    5. Virkite ant silpnos ugnies, kol jiló bus minkšta;
    6. Patiekite taip, kaip sumuštinių ir pyragų užpildymas.
    7. jiló empanada

      „Breeped Jiló“ yra skani ir traški galimybė tarnauti kaip užkandis. Peržiūrėkite receptą:

      1. Jiló supjaustykite plonomis riekelėmis;
      2. Indeoje sumaišykite kvietinius miltus, druską ir prieskonius pagal skonį;
      3. Perduokite „Jiló“ griežinėlius miltų mišinyje, užtikrindami, kad jie būtų labai duonos;
      4. Keptuvėje, įkaitinkite pakankamai aliejaus, kad keptumėte;
      5. Kepkite suporuotas jiló griežinėlius iki auksinės ir traškios;
      6. Pašalinkite aliejaus perteklių su absorbuojančiu popieriumi ir patiekite karštą.
      7. Išvada

        Jiló yra maistingas ir skanus maistas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Pateikdami patarimus ir receptus, pateiktus šiame straipsnyje, galite mėgautis visais šios nuostabios daržovių skoniu ir pranašumais. Pabandykite nustebinti!

        Šaltinis: www.receitasdeliciosas.com.br

Scroll to Top