Kaip pašalinti kiaušinių kvapą iš pudingo

Kaip paimti kiaušinių kvapą pudingo

Kas niekada nebuvo susidūręs su skanaus pudingo paruošimo situacija ir, išlaisvindamas, kvepia tuo nemaloniu kiaušinių kvapu? Ši problema yra dažna ir gali įvykti dėl įvairių priežasčių, tokių kaip naudojamų kiaušinių kokybė ar net paruošimo forma. Tačiau nesijaudinkite, šiame straipsnyje mes išmokysime keletą nepriekaištingų patarimų, kaip pašalinti šį nepageidaujamą jūsų pudingo kvapą.

1. Naudokite esencijas ar ištraukas

Paprastas ir efektyvus būdas užmaskuoti kiaušinio kvapą yra pridėti esencijas ar ekstraktus pudingo recepte. Galite pasirinkti vanilės esencijas, migdolus ar net oranžinius. Tiesiog įpilkite kelis lašus prie pudingo tešlos ir gerai išmaišykite prieš kepdami.

2. Įpilkite citrinos sulčių

Citrinų sultys yra žinomos kaip neutralizuojantys nemalonūs kvapai, įskaitant kiaušinio kvapą. Prieš ruošdami pudingą, išspauskite citriną ir įpilkite sulčių prie tešlos. Be kvapo pašalinimo, citrina taip pat suteiks šviežumo jūsų pudrui.

3. Plakite kiaušinių baltymus

Kita technika, galinti padėti sumažinti kiaušinių kvapą, yra įveikti kiaušinių baltymus prieš pridedant juos prie pudingo tešlos. Šis procesas padeda pašalinti kvapo dalį ir daro pudingą lengvesnį ir aeruojamą.

4. Tegul pudingas ilsisi

Pašalinus pudingą iš krosnies, leiskite jam keletą minučių pailsėti prieš nemaišydami. Šis poilsio laikas padeda išsklaidyti kiaušinių kvapą ir taip pat palengvina juos panieka, neleidžiant pudrui sulaužyti.

5. Teisingai saugokite

Jei neketinate suvartoti visų pudingo vienu metu, svarbu teisingai jį išsaugoti, kad kiaušinio kvapas nestiprintų. Prieš įdėdami į šaldytuvą, naudokite hermetiškus indus arba uždenkite plastikine plėvele.

Vykdydami šiuos patarimus galėsite pašalinti savo pudros kiaušinių kvapą ir mėgautis skaniu bei nemokamu nepageidaujamų kvapų desertu. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!

Scroll to Top