Kaip pasigaminti skrudintą ananasą ant kepsninės
Kepti ananasai ant kepsninės yra skanus deserto variantas tiems, kuriems patinka atogrąžų skoniai ir rūkytas prisilietimas. Be to, tai yra paprastas ir greitas paruošimo receptas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume keptą ananasą ant tobulos kepsninės.
ingredientai:
- 1 subrendęs ananasas
- 2 šaukštai rudojo cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono miltelių
- 1 citrinos sultys
- Mėtos lapai, kad papuoštų
paruošimo režimas:
- Paruoškite kepsninę, uždegkite ugnį ir leiskite ruoželiams labai karšti.
- Kol kepsninė sušildo, nulupkite ananasus ir supjaustykite juos į storas griežinėlius.
- Dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų ir cinamono miltelius.
- Ananasų griežinėlius lašinkite su citrinos sultimis ir ant jų pabarstykite rudojo cukraus ir cinamono mišinį.
- Atnešk ananasų griežinėlius į kepsninę, kepdami juos maždaug 5 minutes iš abiejų pusių arba kol auksinė ir karamelizacija.
- Nuimkite ananasų griežinėlius iš kepsninės ir leiskite kelioms minutėms atvėsti.
- Patiekite skrudintus ananasus, papuoštus mėtų lapais.
Kepti ananasai ant kepsninės gali būti patiekiami grynai, lydimi grietinėlės ledų arba netgi naudojami kaip pyrago užpilas ir pyragai. Jo saldus ir šiek tiek rūkytas skonis nustebins jūsų svečius.
Mėgaukitės šiuo paprastu ir skaniu receptu, kad prie savo kepsninės pridėtumėte tropinį prisilietimą. Išbandykite keptą ananasą ant kepsninės ir mėgaukitės nuostabiu desertu!