Kaip pasidaryti keptą baklažaną „Airfryer“
Breino keptas baklažanas yra skanus ir sveikas pasirinkimas ieškantiems lengvesnės, kepančios alternatyvos. Ir jei namuose turite „Airfryer“, galėsite mėgautis visais šio prietaiso pranašumais, kad atliktumėte šį receptą praktiškai ir greitai. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume keptą baklažaną „Airfryer“.
ingredientai:
- 1 Vidutinis baklažanas
- 1 puodelis kviečių miltų
- 1 puodelio siūlų miltai
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis paprikos
- 1 arbatinukas raudonėlis
- 1 kiaušinis
- Purškimo aliejus
paruošimo režimas:
- Baklažaną supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.
- giliame inde sumaišykite kvietinius miltus, džiūvėsėlius, druską, papriką ir raudonėlį.
- Sumušite kiaušinį atskirame konteineryje.
- Praleiskite baklažanų griežinėlius sumuštame kiaušinyje, o po to – miltų mišinyje, paspausdami taip, kad jie būtų labai supjaustyti.
- Įkaitinkite „Airfryer“ 200 ° C temperatūroje maždaug 5 minutes.
- Įdėkite keptų baklažanų griežinėlius į „Airfryer“ krepšį be sutapimo, ir ant viršaus purškite šiek tiek purškiamų aliejų.
- Kepkite maždaug 15 minučių, per pusę laiko pasukite griežinėlius, kad jie būtų auksiniai rudi.
- Išimkite iš „Airfryer“ ir patiekite karštą.
Airfryer kepti baklažanai yra traškūs išorėje ir minkšta viduje, ir tai yra sveikesnis pasirinkimas nei kepta versija. Galite tarnauti kaip lydintys pagrindiniai patiekalai ar net kaip užkandis. Taip pat pabandykite su pasirinktu padažu.
Tikimės, kad jums patiko šis praktiškas ir skanus receptas. Mėgaukitės „Airfryer“ pranašumais, kad paruoštumėte sveikesnį ir skanesnį maistą. Geras apetitas!