Kaip padaryti būgną „Airfryer“
Jei esate vištienos ir meilės traškiojo ir skanaus maisto gerbėjas, „Airfryer“ gali būti geriausias jūsų draugas ruošdami būgnelius. Šis receptas puikiai tinka ieškantiems sveikesnio pasirinkimo, nes „Airfryer“ naudoja mažiau aliejaus nei tradiciniai kepimo būdai. Be to, galutinis rezultatas yra nuostabus, iš išorės su traškiu kūgiu ir sultinga mėsa viduje. Sužinokime, kaip daryti „Drumet“ „Airfryer“?
ingredientai:
- 12 vištienos būgnų
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštas paprikos
- 1 šaukštelis česnako miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 šaukštelis juodųjų pipirų
paruošimo režimas:
- Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, papriką, česnako miltelius, svogūnų miltelius, druską ir juodus pipirus.
- Į dubenį įpilkite vištienos būgnų ir gerai išmaišykite, įsitikinkite, kad visi gabalai yra gerai pagardintos.
- Įkaitinkite „Airfryer“ 200 ° C temperatūroje maždaug 5 minutes.
- Įdėkite būgnelius į „Airfryer“ krepšį, įsitikindami, kad jie nėra labai arti vienas kito, kad jie būtų labai traškūs.
- Kepkite „Airfryer“ būgnelius maždaug 20 minučių, per pusę laiko juos per pusę laiko būti auksiniu rudu.
- Pašalinkite būgnelius iš „Airfryer“ ir patiekite karštą.
- airfryercipes.com
Dabar turite skanų „Airfryer“ būgnų variantą. Šis receptas puikiai tinka greitai užkandžiauti, kad būtų užkandis susitikime su draugais ar net pagrindiniu patiekalu, lydimas salotų. Išbandykite ir mėgaukitės!
šaltiniai:
vaizdai:
Taip pat žiūrėkite:
Teisinis įspėjimas: Šis tinklaraštis skirtas tik informaciniams tikslams. Visada pasitarkite su profesionalu prieš pradėdami bet kokią mankštos dietą ar programą.