Kaip pasigaminti ananasų putėsius

Kaip pasigaminti skanių ananasų putėsių

Jei esate gaivinančių desertų ir meilės ananasų gerbėjas, jums patiks šis ananasų putėsių receptas. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą žingsnį po žingsnio, galite paruošti nuostabų desertą, kad nustebintumėte savo svečius. Nagi?

ingredientai:

  • 1 subrendęs ananasas
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 skonio želatinos vokas
  • 1/2 puodelio vandens
  • Pusė citrinos sulčių

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite lupti ir įgyti ananasus į mažus gabalėlius.
  2. Į keptuvę padėkite supjaustytą ananasą ir įpilkite citrinos sulčių. Atneškite silpną ugnį ir virkite maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  3. Tuo tarpu paruoškite be kvapo želatinos pagal pakavimo instrukcijas, ištirpdami jį šiltame vandenyje.
  4. Maišytuve plakite virtą ananasą kartu su kondensuotu pienu ir grietine iki vientisos masės.
  5. Įpilkite ištirpintos želatinos ir kelias sekundes vėl plakite.
  6. Supilkite mišinį į atskirus puodelius arba didelę ugniai atspalvį.
  7. Šaldykite mažiausiai 4 valandas arba tol, kol putėsis bus tvirtas.
  8. Patiekite ledus ir papuoškite ananasų gabalėliais arba citrinos žievelėmis, jei norite.
  9. Parengta! Dabar jūs turite skanius ananasų putėsius pagal paragavimą. Šis desertas puikiai tinka karščiausioms dienoms, nes jis gaivus ir lengvas. Mėgaukitės!

    Papildomi patarimai:

    Pabandykite pridėti pjaustytų mėtų lapų į putėsių mišinį, kad pridėtumėte gaivumo. Taip pat galite pakeisti ananasus kitais pasirinktais vaisiais, tokiais kaip braškės ar mango.

    Mėgaukitės šiuo receptu ir nustebinkite savo draugus ir šeimos narius nenugalimais ananasų putėsiais. Geras apetitas!





Scroll to Top