Kaip pasigaminti braškių užšaldytos

Kaip pasigaminti braškių ledą Kinge

Įvadas

Ledai, dar žinomi kaip „Bag“ arba „Chup-Chup“, yra skanus labai populiarus šaltas desertas, ypač vasarą. Šiame tinklaraštyje išmokkime, kaip pasigaminti nenugalimų braškių ledų. Pasiruoškite atnaujinti šį skanų receptą!

ingredientai

  • 500 g šviežių braškių
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 500 ml vandens
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 10 maišų, tinkančių šaltam

paruošimo režimas

  1. Gerai nuplaukite braškes ir nuimkite lapus. Supjaustykite juos mažais gabalėliais.
  2. Maišytuve plakite braškes, kondensuotą pieną, vandens ir citrinos sultis iki vientisos masės.
  3. Supilkite mišinį į jų šalčio varles, užpildydami maždaug 3/4 kiekvieno maišo.
  4. Duok mazgą ant kiekvieno maišo galiuko, kad juos uždarytumėte.
  5. Įdėkite maišus į keptuvę ar dėklą ir užšaldykite maždaug 4 valandas arba tol, kol jie bus visiškai užšalę.
  6. Po užšaldymo nuimkite šaldiklius iš šaldiklio ir patiekite!
  7. variacijos

    Norėdami sukurti skirtingus skonius, galite pridėti kitų ingredientų prie pagrindinio braškių recepto. Pabandykite pridėti šokolado, tarkuoto kokoso ar net kitų vaisių, tokių kaip bananas ar ananasai.

    patarimai

    • Norėdami palengvinti mišinio užpildymo į maišus procesą, naudokite piltuvą.
    • Jei norite, citrinos sultis galite pakeisti apelsinų sultimis.
    • Norėdami gauti kremiškesnių ledų, įpilkite šiek tiek kremo į mišinį.

    Išvada

    Braškių ledai yra gaivus ir skanus pasirinkimas karštoms dienoms. Naudodami šį paprastą ir praktišką receptą, galite paruošti šį malonumą namuose ir džiaugtis visa šeima. Išbandykite ir mėgaukitės!

Scroll to Top