Kaip pasigaminti česnako duonos padažą

Kaip pasigaminti česnako duonos padažą

česnako duonos padažas yra skanus pasirinkimas palydėti kepsnines, užkandžius ir net suteikti specialų sumuštinių. Derinant ryškų česnako skonį su duonos traškumu, šis padažas yra nenugalimas. Šiame straipsnyje mes išmokysime paprastą ir greitą receptą, kaip namuose paruošti česnako duonos padažą.

ingredientai:

  • 4 česnako skiltelės
  • 1 prancūziška duona
  • 1/2 puodelio majonezo
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas susmulkintų petražolių
  • Sal pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Pradedant dailiai gurkšnojant česnako skilteles ir petražoles.
  2. Tada supjaustykite prancūzišką duoną į mažus kubelius.
  3. Į keptuvę įkaitinkite alyvuogių aliejų ir įpilkite susmulkinto česnako. Pakepinkite iki Auksinės rudos spalvos.
  4. Į keptuvę įpilkite duonos kubelių ir gerai išmaišykite, kad jie būtų auksiniai ir traškūs.
  5. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
  6. Simple, sumaišykite majonezą, susmulkintus petražoles ir žiupsnelį druskos.
  7. Pridėkite auksinės duonos kubelius prie majonezo mišinio ir gerai išmaišykite.
  8. Šaldykite mažiausiai 30 minučių prieš patiekdami.
  9. Parengta! Dabar jūs turite skanų česnako duonos padažą paragauti. Šis padažas gali būti patiekiamas su kepta mėsa, duona, skrebučiais ar net kaip salotų akompanimentas. Mėgaukitės!

    Papildomi patarimai:

    Pabandykite pridėti tarkuoto parmezano sūrio ar pipirų pipirų, kad į česnako duonos padažą pridėtų papildomo skonio.

    Taip pat galima padaryti padažo variantus, pavyzdžiui, pakeisti majonezą natūraliu jogurtu ar grietine. Naudokite savo kūrybiškumą ir pritaikykite receptą pagal savo skonį.

    Šį padažą galima laikyti šaldytuve iki 3 dienų, uždarame inde.

    Dabar, kai išmokote gaminti česnako duonos padažą, išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo svečius nenugalimo skonio. Geras apetitas!

Scroll to Top