Kaip pasigaminti citrinų putėsius su tangu

Kaip pasigaminti citrinos putėsius su tang

Jei ieškote gaivinančio ir lengvai pagaminto, citrinos putėsiai su „Tang“ yra puikus pasirinkimas. Vos su keliais ingredientais ir keliais paprastais žingsniais galite paruošti skanų desertą, kad nustebintumėte savo svečius. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio šio nenugalimo recepto.

ingredientai:

  • 1 citrinos skonio želatinos pakuotė
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 citrinos skonio pakuotė Tang
  • Virimo vanduo

paruošimo režimas:

  1. Ištirpinkite citrinos skonio želatiną 250 ml verdančio vandens. Gerai išmaišykite, kol želatina visiškai ištirps.
  2. Tada į ištirpintą želatiną įpilkite kondensuoto pieno ir kremo. Gerai išmaišykite, kol gausite vienalytį mišinį.
  3. Paruoškite citrinos skonio tangą pagal pakavimo instrukcijas, naudodami nurodytą vandens kiekį.
  4. Įpilkite paruošto želatinos, kondensuoto pieno ir grietinės mišinio. Maišykite švelniai, kol visi ingredientai bus gerai sujungti.
  5. Supilkite mišinį į atskirus puodelius arba didelę ugniai atspalvį.
  6. Šaldykite mažiausiai 4 valandas arba tol, kol putėsis bus tvirtas.
  7. Patiekite šaltai ir papuoškite citrinos žieve, jei norite.
  8. Šis receptas suteikia maždaug 6 porcijas ir yra puiki galimybė tarnauti vakarėliuose, šeimos pietums ar tiesiog pradžiuginti karštą vasaros dieną.

    Citrinų putėsiai su „Tang“ yra lengvas ir gaivus desertas, puikiai tinkantis tiems, kuriems patinka citrinos skonio citrusai. Tango ir želatinos ir pieno produktų derinys sukelia kreminę tekstūrą ir nenugalimą skonį.

    Mėgaukitės šiuo paprastu ir praktišku receptu, kad nustebintumėte savo svečius skaniu citrinos putėsiu. Taip pat išbandykite įvairius skonius naudodami kitus „Tang“ skonius, tokius kaip oranžiniai ar pasifloros vaisiai. Išleiskite savo kūrybiškumą virtuvėje ir mėgaukitės skaniu ir gaivinančiu desertu!

Scroll to Top