Kaip pasigaminti dešros padažą makaronams

Kaip pasigaminti dešros padažą makaronams

Jei ieškote lengvo ir skanaus recepto, kaip lydėti savo makaronus, dešros padažas yra puikus pasirinkimas. Dėl paprastų ingredientų ir nenugalimo skonio šis padažas padarys jūsų lėkštę dar skanesnę. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti šį dešros padažą makaronams.

ingredientai:

  • 500 g dešros
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 pomidorų padažo skardinė
  • 1 šaukštas pomidorų ekstrakto
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • Vanduo

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  2. Įpilkite supjaustytų dešrų ir leiskite jai keletą minučių paruduoti.
  3. Įpilkite pomidorų padažo, pomidorų ekstrakto, cukraus, druskos ir pipirų. Gerai sumaišykite.
  4. Įpilkite šiek tiek vandens, kad sureguliuotumėte padažo konsistenciją. Leiskite jam virti ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių.
  5. Kol padažas gamina, virkite pasirinktą makaronus verdančiame vandenyje su druska.
  6. Nusausinkite makaronus ir patiekite su dešros padažu ant viršaus.
  7. Šis dešros padažas puikiai tinka lydėti bet kokio tipo makaronus, nesvarbu, ar tai būtų spagečiai, penne, fusilli. Dešros skonis kartu su pomidorų padažu yra tiesiog nenugalimas.

    Taip pat galite pridėti kitų ingredientų prie padažo, pavyzdžiui, paprikas, „Champignon“ ar alyvuogės, kad jis būtų dar skanesnis ir pritaikytas jūsų skoniui.

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti makaronų dešrą, išbandykite šį receptą namuose ir nustebinkite visus skaniu ir lengvai paruoštu patiekalu. Geras apetitas!

Scroll to Top