Kaip pasigaminti dešros stroganoff

Kaip padaryti dešrą stroganoff

„Stroganoff“ yra klasikinis rusų virtuvės patiekalas, tačiau jis taip pat labai sėkmingai Brazilijoje. Paprastai gaminami iš jautienos, šiandien mes išmokysime skanios dešros „Stroganoff“ versijos. Tai yra kitokia ir labai skani galimybė pakeisti meniu. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:

ingredientai:

  • 500 g pepperoni dešros
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas sviesto
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas kečupo
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Susmulkintos petražolių, kad papuoštų

paruošimo režimas:

  1. Pašalinkite odą iš pipirų dešros ir supjaustykite griežinėliais.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  3. Įpilkite „Pepperoni“ dešros ir keletą minučių pakepkite iki lengvai auksinės.
  4. Įpilkite grietinėlės, garstyčių ir kečupo. Gerai sumaišykite.
  5. Pagarba su druska ir pipirais pagal skonį.
  6. Leiskite jam virti ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  7. Pašalinkite nuo ugnies ir patiekite karštą dešros stroganoffą, lydimą baltųjų ryžių ir šiaudinių bulvių.
  8. Apdaila su kapotomis petražolėmis ant viršaus, kad papuoštų.
  9. Ši dešra „Stroganoff“ yra skani galimybė pakeisti dienos meniu. Pepperoni dešra plokštelei suteikia ypatingą skonį, todėl ji tampa dar nenugalima. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite rezultatu!

    geras apetitas!

Scroll to Top