Kaip pasigaminti dešros stroganoff

Kaip padaryti dešrą stroganoff

„Strogonoff“ yra klasikinis rusų virtuvės patiekalas, išpopuliarėjęs visame pasaulyje. Paprastai gaminama iš jautienos, taip pat galima paruošti skanią versiją naudojant dešrą. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio išmokkime, kaip pasigaminti skanios dešros stroganoff.

ingredientai:

  • 500 g dešros
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas sviesto
  • 1 pomidorų padažo skardinė
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 šaukštas garstyčių
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Aliejus į pakaušį

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  2. Įpilkite sviesto ir dešrų, supjaustytų griežinėliais. Kelias minutes pakepinkite, kol dešros bus šiek tiek auksinės.
  3. Įpilkite pomidorų padažo ir virkite maždaug 5 minutes.
  4. Įpilkite grietinėlės ir garstyčių. Gerai sumaišykite.
  5. Pagarba su druska ir pipirais pagal skonį.
  6. Leiskite jam virti dar keletą minučių, retkarčiais pamaišydamas, kol padažas bus gerai įterptas, o dešra virti.
  7. Patiekite dešros stroganoffą, lydimą baltųjų ryžių ir šiaudinių bulvių.
  8. Šis patiekalas yra greitas ir skanus pasirinkimas šeimos patiekalui ar draugų priėmimui. Dešros stroganoffą gali lydėti žalios salotos arba pakepintos daržovės. Išbandykite šią skirtingą versiją ir nustebinkite rezultatu!

    geras apetitas!

Scroll to Top