Kaip pasigaminti drėgną ir drėgną kukurūzų miltų pyragą

Kaip pasigaminti mielą ir prakeiktą „Courk Cake“

Įvadas

Kukurūzų miltų pyragas yra tradicinis Brazilijos virtuvės malonumas. Su miela tekstūra ir įspūdingu skoniu tai yra puiki galimybė palydėti šviežią kavą. Šiame straipsnyje mes išmokysime „Surefire“ receptą, kaip pasigaminti drėgną ir drėgną kukurūzų miltų pyragą. Nagi?

ingredientai

Čia yra ingredientai, reikalingi cuddalai ir drėgnam kukurūzų miltų pyragui:

  • 2 puodeliai kukurūzų miltų
  • 1 puodelis kviečių miltų
  • 2 puodeliai cukraus
  • 3 kiaušiniai
  • 1 puodelis pieno
  • 1/2 puodelio aliejaus
  • 1 šaukštas mielių miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos

paruošimo režimas

Dabar eikime žingsnis po žingsnio, kad pasidarytumėtės drėgno ir drėgno kukurūzų miltų pyrago:

  1. Maišytuve plakite kiaušinius, pieną ir aliejų iki vienalyčio mišinio.
  2. Dubenyje sumaišykite kukurūzų miltus, kvietinius miltus, cukrų ir druską.
  3. Įpilkite maišytuvo mišinio į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite iki vientisos ir vienalytės.
  4. Galiausiai įpilkite kepimo miltelių ir švelniai išmaišykite.
  5. Supilkite tešlą į suteptą ir pabarstytą formą.
  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° C temperatūroje maždaug 40 minučių arba tol, kol pyragas taps auksinis ir tvirtas.
  7. Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti prieš nesuvokdami.
  8. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų kukurūzų miltų pyragą dar glaudesnį ir drėgnesnį:

    • Jei norite, pridėkite 1 puodelį tarkuoto sūrio prie tešlos, kad galėtumėte specialiai prisiliesti.
    • Pabandykite pieną pakeisti kokosų pienu, kad būtų kitokio skonio.
    • Kad pyragas būtų dar drėgnas, po šakute padarykite skylutes ant paviršiaus ir po kepimo duokite su kondensuotu pienu.

    Išvada

    Turėdami šį neklystantį receptą, galite pasigaminti švelnų ir drėgną kukurūzų miltų pyragą, kad galėtumėte bet kada mėgautis. Mėgaukitės šiuo Brazilijos virtuvės malonumu ir nustebinkite savo šeimą ir draugus nenugalimu tortu!

Scroll to Top