Kaip pasigaminti gryną tinkamą bulvę

Kaip padaryti bulvių tyrę tinkamą

Įvadas

Bulvių tyrė yra klasikinis patiekalas, kurį labai vertina daugelis žmonių. Tačiau tradicinė versija gali būti gana kaloritinė dėl sviesto ir grietinės naudojimo. Šiame tinklaraštyje išmokkime, kaip padaryti tinkamą, sveikesnį ir mažiau kalorijų košę, tačiau neprarandant skonio ir kremo.

ingredientai

Norint, kad bulvės tilptų tyrę, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g bulvių
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 malta česnako skiltelė
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • nugriebtas arba augalinis pienas (neprivaloma)

paruošimo režimas

  1. Pradėkite lupti bulves ir supjaustykite jas į mažus gabalėlius.
  2. Keptuvėje uždėkite vandenį virti ir įpilkite bulvių. Virkite, kol jie bus minkšti.
  3. Kol bulvės virkite, įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir pakepinkite česnaką iki auksinės rudos spalvos.
  4. Kai bulvės bus paruoštos, nusausinkite vandenį ir sudėkite į dubenį.
  5. minkykite bulves šakute arba naudokite maišytuvą kremiškesnei konsistencijai.
  6. Į bulvių tyrę įpilkite troškinto česnako, druskos ir juodųjų pipirų. Gerai sumaišykite.
  7. Jei jums labiau patinka kremingesnė tyrė, įpilkite šiek tiek nugriebto pieno arba pamažu daržovių pienas, kol pasieksite norimą konsistenciją.
  8. apdaila

    Jūsų bulvių tinkama tyrė yra paruošta patiekti! Galite sekti su liesais baltymais ir virtomis daržovėmis, kad galėtumėte visiškai ir sveikai maitintis. Išbandykite šią lengvesnę versiją ir mėgaukitės visu bulvių košės skoniu be kaltės!

    Nuorodos:

    1. https://www.example.com
    2. https://www.example.com