Contents
Kaip pasigaminti imbiero putplasčio su sifon
Jei esate gastronomijos ir mėgstate išbandyti naujas technikas ir skonius, tikrai girdėjote apie putplasčio sifoną. Šis įrankis yra plačiai naudojamas molekulinėje virtuvėje ir leidžia jums sukurti neįtikėtinas tekstūras ir pristatymus ant indų.
Kas yra putplasčio sifonas?
Putų sifonas yra virtuvės indas, kuris naudoja dujas, kad būtų sukurtos šviesos ir gazuotos putos. Jį sudaro metalinė indas, paprastai nerūdijantis plienas ir dujų kapsulė, atsakinga už putų gamybą.
ingredientai:
- 200 ml imbiero sulčių
- 200 ml vandens
- 2 šaukštai cukraus
- 1 šaukštas skonio be skonio želatinos miltelių
- 1 dujų kapsulė, skirta sifonui
paruošimas:
- Keptuvėje įkaitinkite imbiero sultis, vandenį ir cukrų, kol visiškai ištirps cukrus.
- Nuimkite nuo ugnies ir įpilkite netyčia skonio želatinos, gerai maišydami, kad ištirpintumėte.
- Leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti ir supilkite į putplasčio sifoną.
- Įdėkite dujų kapsulę į sifoną ir gerai uždarykite.
- Kelias sekundes energingai purtykite sifoną, kad gerai sumaišytumėte ingredientus.
- Leiskite sifonui ilsėtis šaldytuve mažiausiai 2 valandas.
- Po šio laiko nuimkite sifoną iš šaldytuvo ir dar kartą suplakite prieš naudojimą.
Dabar, kai jūs žinote, kaip atlikti imbiero putplasčio su „Siphon“, galite jį naudoti, kad suteiktumėte ypatingą įspūdį įvairiems preparatams. Jis labai gerai derinamas su desertais, tokiais kaip ledai ir putplasčiai, tačiau taip pat gali būti naudojami sūriuose patiekaluose, tokiuose kaip žuvis ir salotos.
Išbandykite šią techniką ir nustebinkite savo svečius diferencijuotu pristatymu ir unikaliu skoniu!
Nuorodos: