Kaip pasigaminti kepsnį „Airfryer“

Kaip kepti „Airfryer“

Jei esate mėsos gerbėjas ir namuose turite „Airfryer“, atminkite, kad naudodamiesi šiuo prietaisu galite paruošti skanų kepsnį. „Airfryer“ yra praktiškas ir sveikas įvairių maisto produktų gaminimo pasirinkimas, o kepsnys nėra išimtis. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad „Airfryer“ padarytume sultingą ir skanų kepsnį.

ingredientai:

  • 1 jūsų pasirinktas kepsnys (galite būti filė mignonas, kontrastas, be kita ko)
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • Pasirenkami prieskoniai (česnako milteliai, paprika, plonos žolelės ir kt.)

žingsnis po žingsnio:

  1. Įkaitinkite „Airfryer“ 200 ° C temperatūroje maždaug 5 minutes.
  2. Kol „Airfryer“ sušildo, pagardinkite kepsnį su druska, juodaisiais pipirais ir pasirinktiniais pasirinktais prieskoniais. Būtinai pagardinkite abi kepsnio puses.
  3. Įdėkite kepsnį į „Airfryer“ krepšį, įsitikinkite
  4. Įveskite krepšį „Airfryer“ ir suplanuokite maisto gaminimo laiką. Dėl blogo kepsnio palikite maždaug 8 minutes. Norėdami gauti kepsnį iki taško, palikite maždaug 10 minučių. Gerokai praeities kepsnys, palikite maždaug 12 minučių.
  5. Po užprogramuoto laiko pasukite kepsnį ir suplanuokite tą patį virimą kitoje pusėje.
  6. Išimkite kepsnį iš „Airfryer“ ir leiskite keletą minučių stovėti prieš patiekdami.
  7. Parengta! Dabar jūs turite skanų kepsnį, pagamintą „Airfryer“. Patiekite su salotomis, ryžiais, bulvėmis ar ant grotelių keptomis daržovėmis. Mėgaukitės šia praktiška ir sveika galimybe paragauti gero kepsnio nenaudodami kepsninės ar kepimo.

    Išbandykite įvairius mėsos pjūvius ir prieskonius, kad pakeistumėte kepsnio skonį ant „Airfryer“. Be abejo, jus nustebins rezultatas.

    geras apetitas!

Scroll to Top