Kaip pasigaminti kepsnį padaže

Kaip pasigaminti kepsnį padaže

Jei ieškote skanaus ir lengvo -„ -To -“ recepto, kepsnys padaže yra puikus pasirinkimas. Derinant mėsos sultingumą su skaniu padažu, šis patiekalas puikiai tinka bet kokiai progai. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti kepsnį su nenugalimu padažu.

ingredientai:

  • 4 jūsų pasirinkimo kepsniai
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 puodelis mėsos sultinio
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas angliško padažo
  • 1 šaukštas kviečių miltų
  • Susmulkintos petražolių, kad papuoštų

paruošimo režimas:

  1. Pagardinkite kepsnius su druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
  3. Įpilkite kepsnių ir pakepinkite juos maždaug 3 minutes iš abiejų pusių arba net pasiekite savo pasirinktą tašką. Nuimkite kepsnius iš keptuvės ir atidėkite.
  4. Toje pačioje keptuvėje įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako. Kelias minutes pakepinkite, kol jie bus auksiniai.
  5. Įpilkite mėsos sultinio, garstyčių ir angliško padažo. Gerai sumaišykite.
  6. mažame dubenyje ištirpinkite miltus šiek tiek vandens ir įpilkite į keptuvę. Maišykite, kol padažas sutirštės.
  7. Padėkite kepsnius atgal į keptuvę, padengdami juos padažu. Leiskite jam virti dar keletą minučių, kad skoniai susimaišytų.
  8. Nuimkite kepsnius nuo ugnies ir papuoškite pjaustytomis petražolėmis.
  9. Dabar, kai išmokote gaminti kepsnį padaže, tiesiog patiekite su ryžiais, bulvėmis ar daržovėmis. Šis receptas yra sėkmės garantija ir tikrai patiks visiems. Geras apetitas!

    Pažintis padaže yra klasikinis ir labai skanus receptas. Derinant mėsos sultingumą su skonio turtingu padažu, šis patiekalas puikiai tinka bet kuriai progai.

    Peržiūrėkite kitus skanius receptus:

    Pažiūrėkite, ką kai kurie žmonės, patyrę šį receptą, turi pasakyti:

    • “Lengva padaryti ir labai skanu!” – Maria
    • “Padažas buvo nuostabus, aš rekomenduoju!” – João
    • „Puikiai tinka ypatingai vakarienei“. – Ana

    Taip pat patikrinkite šiuos patarimus, kad jūsų kepsnys būtų dar malonesnis:

    • Pagardinkite mėsą iš anksto, kad geriau absorbuotumėte skonius.
    • Pabandykite pridėti supjaustytus grybus prie padažo, kad gautumėte papildomą skonį.
    • Patiekite kepsnį padaže su šviežiomis salotomis, kad subalansuotumėte skonius.

    Čia yra kepsnio nuotrauka padaže
    Steak to Sauce

    <Žmonės taip pat klausia>

    Dažnai klausia, kaip pasigaminti kepsnį padaže:

    1. Koks yra geriausias mėsos pjaustymas kepsnys su padažu?
    2. Ar galiu pakeisti sviestą kitu ingredientu?
    3. Ar įmanoma padaryti padažą be kviečių miltų?
    4. Raskite geriausius restoranus, kurie patiekia kepsnį jūsų regione:

      1. restoranas A
      2. restoranas B
      3. restoranas C
      4. <Žinių skydelis>

        Sužinokite daugiau apie mėsos pranašumus ir kaip ją paruošti:

        Dažnai užduodami klausimai apie kepsnį padažui:

        1. Kuo skiriasi kepsnys medžio padaže ir kepsnys rudame padaže?
        2. Ar galiu naudoti kitų rūšių mėsą už kepsnio?
        3. Kaip padaryti padažą storesnį?
        4. Peržiūrėkite naujausias maisto gaminimo naujienas:

          Žr. Daugiau skanių kepsnių nuotraukų padaže:

          • Steak su bulvių padažu
          • Steak su daržovėmis
          • Steak su ryžių padažu

          Sužinokite, kaip pasigaminti kepsnį su žingsnis po žingsniu padažu: