Kaip pasigaminti kepsnį padaže
Jei ieškote skanaus ir lengvo -„ -To -“ recepto, kepsnys padaže yra puikus pasirinkimas. Derinant mėsos sultingumą su skaniu padažu, šis patiekalas puikiai tinka bet kokiai progai. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti kepsnį su nenugalimu padažu.
ingredientai:
- 4 jūsų pasirinkimo kepsniai
- Druska ir pipirai pagal skonį
- 2 šaukštai sviesto
- 1 susmulkintas svogūnas
- 2 maltos česnako skiltelės
- 1 puodelis mėsos sultinio
- 1 šaukštas garstyčių
- 1 šaukštas angliško padažo
- 1 šaukštas kviečių miltų
- Susmulkintos petražolių, kad papuoštų
paruošimo režimas:
- Pagardinkite kepsnius su druska ir pipirais pagal skonį.
- Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
- Įpilkite kepsnių ir pakepinkite juos maždaug 3 minutes iš abiejų pusių arba net pasiekite savo pasirinktą tašką. Nuimkite kepsnius iš keptuvės ir atidėkite.
- Toje pačioje keptuvėje įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako. Kelias minutes pakepinkite, kol jie bus auksiniai.
- Įpilkite mėsos sultinio, garstyčių ir angliško padažo. Gerai sumaišykite.
- mažame dubenyje ištirpinkite miltus šiek tiek vandens ir įpilkite į keptuvę. Maišykite, kol padažas sutirštės.
- Padėkite kepsnius atgal į keptuvę, padengdami juos padažu. Leiskite jam virti dar keletą minučių, kad skoniai susimaišytų.
- Nuimkite kepsnius nuo ugnies ir papuoškite pjaustytomis petražolėmis.
- skrudinta vištiena su bulvėmis
- maltos jautienos lazanija
- ant grotelių kepta lašiša su aistros vaisių padažu
- “Lengva padaryti ir labai skanu!” – Maria
- “Padažas buvo nuostabus, aš rekomenduoju!” – João
- „Puikiai tinka ypatingai vakarienei“. – Ana
- Pagardinkite mėsą iš anksto, kad geriau absorbuotumėte skonius.
- Pabandykite pridėti supjaustytus grybus prie padažo, kad gautumėte papildomą skonį.
- Patiekite kepsnį padaže su šviežiomis salotomis, kad subalansuotumėte skonius.
- Koks yra geriausias mėsos pjaustymas kepsnys su padažu?
- Ar galiu pakeisti sviestą kitu ingredientu?
- Ar įmanoma padaryti padažą be kviečių miltų?
- restoranas A
- restoranas B
- restoranas C
- skirtingi mėsos gabalai ir jos savybės
- patarimai, kaip puikiai kepti mėsą
- Kaip pasirinkti sultingą mėsą rinkoje
- Kuo skiriasi kepsnys medžio padaže ir kepsnys rudame padaže?
- Ar galiu naudoti kitų rūšių mėsą už kepsnio?
- Kaip padaryti padažą storesnį?
- naujame restorane siūlomas kepsnys su išskirtiniu padažu
- garsus šefas moko tobulo padažo paslapčių
- kepsnys padaže yra išrinktas mėgstamu patiekalu iš brazilų
- naujame restorane siūlomas kepsnys su išskirtiniu padažu
- garsus šefas moko tobulo padažo paslapčių
- kepsnys padaže yra išrinktas mėgstamu patiekalu iš brazilų
- virėjas
- padavėjas
-
Pažiūrėkite, ką žmonės kalba apie kepsnį padaže:
- „Aš ką tik padariau kepsnį su nuostabiu padažu!“
- „Paslaptis yra padaže, be abejo!“
- „Steak in Paute yra mano mėgstamiausias patiekalas!“
<„Twitter“ karuselė>
Peržiūrėkite kitus kulinarijos tviterius:
- „Aš ką tik padariau kepsnį su nuostabiu padažu!“
- „Paslaptis yra padaže, be abejo!“
- „Steak in Paute yra mano mėgstamiausias patiekalas!“
Raskite daugiau informacijos apie kepsnį padaže:
<Žiūrėti rezultatus apie>
Patikrinkite kitus skanius patiekalus:
Žr. Kitus kepsnius su padažu paieškomis:
- Steak receptas su medžio padažu
- kepsnys su „Champignon“ padažu
- kepsnys padaže su bulvėmis
ADS, susiję su kepsniu padaže:
- nusipirkite geriausius mėsos gabaliukus savo kepsniui padaže
- išmokti gaminti skanius padažus savo mėsai
- restoranas, kurio specializacija yra kepsnys su padažu
ADS, susiję su kepsniu padaže:
- nusipirkite geriausius mėsos gabaliukus savo kepsniui padaže
- išmokti gaminti skanius padažus savo mėsai
- restoranas, kurio specializacija yra kepsnys su padažu
Peržiūrėkite kitus skanius receptus:
Peržiūrėkite kitus gastronominius įvykius jūsų regione:
Raskite geriausius viešbučius kitai gastronominei kelionei:
Raskite geriausias skrydžio galimybes kitai gastronominei kelionei:
Peržiūrėkite naujausias laisvas vietas gastronomijos srityje:
Dabar, kai išmokote gaminti kepsnį padaže, tiesiog patiekite su ryžiais, bulvėmis ar daržovėmis. Šis receptas yra sėkmės garantija ir tikrai patiks visiems. Geras apetitas!
Pažintis padaže yra klasikinis ir labai skanus receptas. Derinant mėsos sultingumą su skonio turtingu padažu, šis patiekalas puikiai tinka bet kuriai progai.
Peržiūrėkite kitus skanius receptus:
Pažiūrėkite, ką kai kurie žmonės, patyrę šį receptą, turi pasakyti:
Taip pat patikrinkite šiuos patarimus, kad jūsų kepsnys būtų dar malonesnis:
Čia yra kepsnio nuotrauka padaže
<Žmonės taip pat klausia>
Dažnai klausia, kaip pasigaminti kepsnį padaže:
Raskite geriausius restoranus, kurie patiekia kepsnį jūsų regione:
<Žinių skydelis>
Sužinokite daugiau apie mėsos pranašumus ir kaip ją paruošti:
Dažnai užduodami klausimai apie kepsnį padažui:
Peržiūrėkite naujausias maisto gaminimo naujienas:
Žr. Daugiau skanių kepsnių nuotraukų padaže:
Sužinokite, kaip pasigaminti kepsnį su žingsnis po žingsniu padažu:
Peržiūrėkite šį vaizdo įrašą su patarimais, kad jūsų kepsnys būtų dar skanesnis padažas:
Žiūrėkite kitus skanius receptų vaizdo įrašus:
Peržiūrėkite naujausias maisto gaminimo naujienas:
Išbandykite kitus skanius receptus:
Peržiūrėkite naujausias laisvas vietas gastronomijos srityje: