Kaip pasigaminti kepto sparno būgną

Kaip pasigaminti duonos sparno būgną

Jei esate vištienos ir meilės traškių užkandžių gerbėjas, duonos sparno būgnelis yra skani galimybė išbandyti. Šiame tinklaraštyje mes jus žingsnis po žingsnio išmokysime, kaip paruošti šį nenugalimą delikatesą. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg vištienos sparno būgnelių
  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • 2 puodeliai džiūvėsėlių
  • 2 kiaušiniai
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas:

1. Paruošimas būgneliams:

Pagardinkite sparno būgnelius su druska ir pipirais pagal skonį. Rezervas.

2. Ending Empar Station:

Dubenyje plakite kiaušinius iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus su džiūvėsėliais.

3. Drumsticks:

Pereikite kiekvieną būgną į plaktą kiaušinių mišinį, o po to – kviečių miltų ir džiūvėsėlių mišinyje. Įsitikinkite, kad būgnai yra gerai padengti šiuo mišiniu.

4. Kepti būgnelius:

gilioje keptuvėje aliejų įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Kai karšta, įpilkite keptų būgnų ir kepkite iki auksinės ir traškios. Nuimkite juos iš aliejaus ir padėkite ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad absorbuotumėte aliejaus perteklių.

patiekite duonos sparno būgnelius:

Pjaustytų sparnų būgnai gali būti patiekiami kaip užkandis, lydimas padažų, tokių kaip kepsninė, vidutinio klimato majonezo ar pipirų padažas. Jie taip pat yra puikus pasirinkimas greitam ir skaniam užkandžiui.

Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo svečius skaniu kepto sparno būgneliu. Aš tikiu, kad tai bus sėkminga!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top