Kaip pasigaminti keptų spurgų

Kaip pasidaryti keptas spurgas

spurgos yra malonumas, kuris laimėjo daugelio žmonių skonį visame pasaulyje. Tradiciškai kepti, jie gali būti ne tokie riebūs ir sveikesni, kai gaminami orkaitėje. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus gaminti keptas spurgas – skanią ir lengvesnę variantą mėgautis bet kuriuo dienos metu.

ingredientai:

  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • 1/2 puodelio cukraus
  • 2 šaukšteliai mielių miltelių
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1/2 puodelio pieno
  • 2 kiaušiniai
  • 2 šaukštai ištirpinto sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė

paruošimo režimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  3. Kitame dubenyje plakite pieną, kiaušinius, ištirpintą sviestą ir vanilės esmę.
  4. Įpilkite skystų ingredientų prie sausų ingredientų ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės
  5. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą atidarykite ritiniu, kol ji pasieks maždaug 1,5 cm storio.
  6. Su spurgos pjaustytuvu ar stikline supjaustykite tešlą spurgos formos.
  7. Donutes įdėkite į kepimo skardą, išklotą pergamento popieriumi.
  8. Kepkite maždaug 12-15 minučių arba iki auksinės.
  9. Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti.
  10. Dabar, kai išmokote gaminti keptas spurgas, laikas leisti savo kūrybiškumui tekėti dekoruojant juos. Be kita ko, galite naudoti šokoladą, apledėjimą, spalvingus konditerijos gaminius. Patiekite kartu su šviežia kava ir sveikiau mėgaukitės šiuo malonumu.

    Išbandykite šį receptą ir pasidalykite juo su savo draugais ir šeima. Aš tikiu, kad jiems tai patiks!

Scroll to Top