Kaip pasigaminti kiaulienos šonkaulius ant kepsninės

Kaip pasigaminti kiaulienos šonkaulius ant kepsninės

Jei esate kepsninės gerbėjas, jūs tikrai patyrėte ar girdėjote apie skanius kiaulienos šonkaulius. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip ant kepsninės pasidaryti sultingus ir skanius šonkaulius. Pasiruoškite palikti visus savo svečius su burnoje!

ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos šonkaulių
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas saldaus paprikos
  • 1 šaukštas rudojo cukraus
  • 1 šaukštas česnako miltelių
  • 1 šaukštas svogūnų miltelių
  • 1 šaukštas miltelių kmynų
  • 1 šaukštas miltelių garstyčių
  • 1 šaukštas kepsninės padažo

paruošimo režimas:

  1. Dubenyje sumaišykite druską, juodus pipirus, saldžią papriką, rudąjį cukrų, česnako miltelius, svogūnų miltelius, kmynų miltelius ir garstyčių miltelius. Tai bus jūsų prieskonių mišinys iki šonkaulių.
  2. Pagardinkite kiaulienos šonkaulius su šiuo mišiniu, gerai trindami iš visų mėsos pusių. Leiskite stovėti šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kad skoniai sustiprėtų.
  3. Uždegkite kepsninę ir palaukite, kol bus gerai suformuoti uogos, o viršuje su pelenų sluoksniu.
  4. Uždėkite kiaulienos šonkaulius ant kepsninės ant grotelių, o kaulo dalis žemyn. Leiskite kepti maždaug 1 valandą, kartas nuo karto pasukdami taip, kad jis būtų labai auksinis iš visų pusių.
  5. Kai šonkaulis yra beveik paruoštas, ant viršaus tepkite kepsninės padažą ir kepkite keletą minučių, kad padažas karamelizuotų.
  6. Nuimkite šonkaulį nuo kepsninės ir leiskite keletą minučių atsistoti prieš pjaustydami ir patiekdami.
  7. Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti skanius kiaulienos šonkaulius ant kepsninės, tiesiog surinkite draugus ir šeimos narius ir mėgaukitės šiuo nenugalimu patiekalu. Sekite gerą šaltą alų ir mėgaukitės skonio ir atsipalaidavimo akimirkomis.

    Geras apetitas!

Scroll to Top