Kaip pasigaminti krevečių trupinius su kiaušinių miltais

Kaip pasigaminti krevečių farofą su kiaušinių miltais

Krevetės „Farofa“ yra skanus patiekalas ir labai vertinamas Brazilijos virtuvėje. Pagaminta iš sultingų krevečių ir kiaušinių miltų, šis receptas puikiai tinka lydėti įvairius patiekalus, tokius kaip žuvis, mėsa ir paukštiena. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti nenugalimus krevečių trupinius. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 500 g švarių krevečių
  • 2 puodeliai kiaušinių miltų
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Smulkintos petražolių pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir alyvuogių aliejų.
  2. Įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako bei pakepinkite iki auksinės.
  3. Įpilkite krevečių ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Virkite maždaug 5 minutes, kol rožinis.
  4. Nuimkite krevetes iš keptuvės ir atidėkite.
  5. Toje pačioje keptuvėje įpilkite kiaušinių miltų ir gerai išmaišykite, leisdami jam lengvai rudai.
  6. Grąžinkite krevečių į keptuvę ir viską švelniai sumaišykite.
  7. Apdaila su pjaustytomis petražolėmis ir prireikus sureguliuokite druską.
  8. Krevetės miltai su kiaušinių miltais yra paruošti patiekti! Jį lydi balti ryžiai, pupelės ir šviežios salotos. Šis derinys puikiai tinka šeimos pietums ar ypatingai vakarienei.

    Išbandykite šį receptą ir nustebinkite nuostabiu kiaušinių miltų krevečių skoniu. Geras apetitas!

Scroll to Top