Kaip pasigaminti kukurūzų fuba košę

Kaip pasigaminti kukurūzų dangčius

Kukurūzų kukurūzų miltų košė yra skanus pasirinkimas pusryčiams ar popietiniams užkandžiams. Be to, kad tai lengva gaminti, tai yra tradicinis Brazilijos virtuvės receptas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti skanią ir kreminę kukurūzų miltų košę. Nagi!

ingredientai:

  • 1 puodelis kukurūzų kukurūzų gyventojų
  • 3 puodeliai pieno
  • 1/2 puodelio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 šaukštas sviesto
  • Cinamono milteliai pagal skonį (neprivaloma)

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje sumaišykite kukurūzų kukurūzų miltus su pienu, cukrumi ir druska.
  2. Atneškite vidutinį šilumą, visada maišydami, kad nesudarytumėte gabalėlių.
  3. Virkite maždaug 10 minučių, kol košė sutirštės ir taps kreminė.
  4. Nuimkite nuo ugnies ir įpilkite sviesto, gerai maišydami, kol ištirps.
  5. Perkelkite košę į atskirus dubenėlius.
  6. Jei norite, pabarstykite cinamono miltelius ant viršaus.
  7. Tarnaukite karštai ir mėgaukitės!
  8. Kukurūzų kukurūzų miltų košė gali būti vartojama grynai arba lydimas vaisių, tokių kaip bananas ar obuolys. Tai yra maistingas ir patogus pasirinkimas šaltesnėms dienoms. Taip pat pabandykite pridėti šiek tiek tarkuoto kokoso ar tarkuoto „Rapadura“, kad jūsų košė būtų ypatinga.

    Tikimės, kad jums patiko šis kukurūzų kukurūzų košės košės receptas. Tai paprastas ir skanus pasirinkimas pakeisti pusryčių ar užkandžių meniu. Mėgaukitės ir išbandykite namuose!

    šaltiniai:

    1. „Nestlé“ receptai
    2. TUDO GOSTOSO
    3. vaizdai:

      kukurūzų kukurūzų košės košė

Scroll to Top