Kaip pasigaminti kukurūzų polenta

Kaip padaryti kukurūzų polenta

„Corn Polenta“ yra tradicinis itališkos virtuvės patiekalas, labai vertinamas dėl savo universalumo ir skonio. Pagaminta iš maltų kukurūzų, „Polenta“ gali būti patiekiama kaip lydima mėsa, padažai ar net kaip pagrindinis patiekalas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti skanią kukurūzų polentą.

ingredientai:

  • 2 puodeliai kukurūzų kukurūzų gyventojų
  • 6 puodeliai vandens
  • Sal pagal skonį
  • tarkuotas parmezano sūris (neprivalomas)

paruošimo režimas:

1 žingsnis: Polentos paruošimas

didelėje keptuvėje įpilkite vandens ir padidinkite šilumą, kol verdama. Tada įpilkite druskos pagal skonį.

patarimas: Norėdami kremiškiau polenta, dalį vandens galite pakeisti pienu.

2 žingsnis: kukurūzų miltų pridėjimas

Su verdančiu vandeniu įpilkite kukurūzų kukurūzų miltų palaipsniui, visada maišydami, kad išvengtumėte gabalėlių susidarymo.

patarimas: Norėdami perkelti polentą, naudokite fouet arba medinį šaukštą, užtikrindami homogeninį mišinį.

3 žingsnis: „Polenta“ virimas

Sumažinkite ugnį iki vidutinio žemo ir maišykite polentą maždaug 30 minučių arba kol ji bus iškepta ir su kremine konsistencija.

patarimas: Jei reikia, įpilkite daugiau vandens virimo metu, kad polenta būtų kreminė.

4 žingsnis: Polentos apdaila

Po virimo laiko išjunkite ugnį ir, jei norite, įpilkite tarkuoto parmezano sūrio. Gerai išmaišykite, kol sūris bus visiškai įtrauktas į „Polenta“.

patarimas: parmezano sūris suteikia papildomą skonį „Polenta“, tačiau galite pasirinkti jo nenaudoti.

patiekiama kukurūzų polenta

Kukurūzų polenta gali būti patiekiama įvairiais būdais. Galite įdėti jį ant gilaus indo ir pridėti pasirinktą padažą, pavyzdžiui, mėsos ragą ar pomidorų padažą. Taip pat galima supjaustyti polenta į gabalus ir kepti jį, paliekant traškią išorėje ir minkštą vidų.

Taip pat pabandykite patiekti „Polenta“ su ištirpintu sūriu viršuje, lydimas ant grotelių keptų daržovių ar net skanios jūros gėrybių lėkštės pagrindo.

Dabar, kai išmokote daryti „Corn Polenta“, atleiskite savo kūrybiškumą, kai reikia tarnauti ir mėgautis šiuo italų malonumu!

Scroll to Top