Kaip pasigaminti kuskuso košę

Kaip padaryti pasirinktinį košę

Kunigaikščio košė yra skani pusryčių ar popietinių užkandžių pasirinkimas. Pagaminta iš paprastų ir maistingų ingredientų, tai lengva paruošti receptą, kuris džiugina visus skonius. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume skanią kuskuso košę. Nagi!

ingredientai:

  • 1 puodelis pusbraus kukurūzų
  • 2 puodeliai pieno
  • 2 šaukštai cukraus
  • 1 šaukštas sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Cinamono milteliai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje kaitinkite pieną, kol jis pradės virti.
  2. Įpilkite kuskuso iš kukurūzų, cukraus, sviesto ir druskos.
  3. Gerai išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 5 minutes, nuolat maišydami.
  4. Išjunkite ugnį ir leiskite stovėti dar 5 minutes, kad kuskusas sugertų skystį.
  5. Perkelkite košę į atskirus dubenėlius.
  6. Pabarstykite cinamono miltelius ant viršaus ir patiekite karštą.
  7. Kunigo košė gali būti patiekiama gryna arba lydima šviežių vaisių, tokių kaip bananas ar braškės. Taip pat galite pridėti medaus, granolos ar riešutų, kad suteiktumėte ypatingą palietimą. Naudokitės savo kūrybiškumu ir mėgaukitės šiuo universaliu ir skaniu receptu!

    Tikimės, kad jums patiko šis kuskuso košės receptas. Išbandykite tai namuose ir pasidalykite tuo su draugais ir šeima. Geras apetitas!

Scroll to Top