Kaip pasigaminti makaronų su grietine

Kaip gaminti makaronus su grietine

„Nobblet“ yra klasikinis itališkos virtuvės patiekalas, kuris džiugina visus skonius. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime skanų makaronų su grietine receptą, kuris patiekalui suteikia kreminės ir skonio. Nagi?

ingredientai:

  • 500 g makaronų (pasirinkite pasirinktą tipą)
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 300 g maltos jautienos
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 pomidorų padažo skardinė
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • tarkuotas sūris, kad pabarstytų
  • aliejus arba alyvuogių aliejus, kad pakepintų

paruošimo režimas:

  1. Didelėje keptuvėje kepkite makaronus pagal pakavimo instrukcijas. Nusausinkite ir rezervuokite.
  2. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ar alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  3. Įpilkite maltos jautienos ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kol mėsa bus visiškai paruošta.
  4. Įpilkite pomidorų padažo ir virkite keletą minučių.
  5. Įpilkite grietinėlės ir maišykite, kol gerai įterps į padažą.
  6. Įdėkite virtus makaronus į padažo keptuvę ir švelniai išmaišykite, užtikrindami, kad visi makaronai būtų padengti kremu.
  7. Leisk jam virti dar keletą minučių, retkarčiais pamaišydamas.
  8. Išjunkite šilumą ir patiekite makaronus vis dar karštu kremu.
  9. Pabarstykite tarkuotą sūrį ant viršaus ir patiekite kartu su jūsų pasirinktomis salotomis.
  10. Šis receptas suteikia maždaug 4 porcijas ir gali būti lengvai pritaikomas atsižvelgiant į žmonių, kuriems patiks šis malonumas, skaičių.

    Nightdarai su grietine yra praktiškas ir skanus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Kremas padažui suteikia kreminę tekstūrą, todėl patiekalas tampa dar nenugaliau.

    Išbandykite šį receptą ir nustebinkite save rezultatu! Geras apetitas!

Scroll to Top