Kaip padaryti Maria molį su želatina
Maria Mole yra klasikinis ir skanus desertas, kuris visiems džiugina. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip padaryti Maria molinę naudodami želatiną, todėl jis tampa dar skanesnis ir spalvingesnis. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:
ingredientai:
- 1 jūsų pasirinkto skonio želatinos dėžutė
- 1 puodelis karšto vandens
- 1 puodelis šalto vandens
- 3 kiaušinių baltymai
- 6 šaukštai cukraus
- 1 šaukštas vanilės esmė
paruošimo režimas:
- Ištirpinkite želatinos miltelius karštu vandeniu, gerai maišydami, kol visiškai ištirps.
- Į ištirpintą želatiną įpilkite šalto vandens ir dar kartą išmaišykite.
- Maišytuve plakite kiaušinių baltymus, kol tvirta.
- Į kiaušinių baltymus įpilkite cukraus ir vanilės esmės ir plakite dar keletą minučių.
- Vis dar įjungus maišytuvą, palaipsniui įpilkite želatinos, plakdami, kol mišinys bus vienalytis.
- Supilkite mišinį į formą, suteptą aliejumi ar atskiromis keptuvėmis.
- Šaldykite maždaug 2 valandas arba tol, kol minkšta marija bus tvirta.
- UNDOLD ir tarnaukite šaltai.
Dabar, kai jūs žinote, kaip pasigaminti Maria apgamą su želatina, pasinaudokite proga išbandyti įvairius želatinos skonius ir sukurti skanius derinius. Šis desertas puikiai tinka bet kokiai progai ir tikrai bus sėkmingas tarp jūsų svečių. Geras apetitas!