Contents
Kaip pasigaminti mėsainio padažą
Įvadas
Geras padažas yra būtinas, kad mėsainis būtų dar skanesnis. Šiame tinklaraštyje išmokkime keletą skanių padažų receptų, kurie pavers jūsų namų mėsainį tikru kulinarinio meno kūriniu.
specialus padažas
ingredientai:
- 1 puodelis majonezo
- 2 šaukštai kečupo
- 1 šaukštas garstyčių
- 1 šaukštas angliško padažo
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- Sal pagal skonį
Paruošimas:
- Dubenyje sumaišykite visus ingredientus iki lygaus konsistencijos.
- Įrodykite ir prireikus sureguliuokite druską.
- Šaldykite mažiausiai 30 minučių prieš patiekdami.
- 1 puodelis kečup
- 2 šaukštai obuolių sidro acto
- 2 šaukštai rudojo cukraus
- 1 šaukštas angliško padažo
- 1 šaukštas garstyčių
- 1 arbatinis šaukštelis paprikos
- 1 arbatinis šaukštelis skystų dūmų (neprivaloma)
- Sal pagal skonį
- Keptuvėje sumaišykite visus ingredientus ir sukelkite silpną šilumą.
- Virkite maždaug 10 minučių, nuolat maišydami, kol padažas sutirštės.
- Įrodykite ir prireikus sureguliuokite druską.
- Išimkite nuo šilumos ir leiskite atvėsti prieš naudojimą.
- 1 puodelis majonezo
- 3 maltos česnako skiltelės
- 1 šaukštas citrinos sulčių
- Sal pagal skonį
- Maišytuve plakite česnako, majonezo ir citrinos sultis iki vienalyčio mišinio.
- Įrodykite ir prireikus sureguliuokite druską.
- Šaldykite mažiausiai 1 valandą prieš patiekdami.
kepsninės padažas
ingredientai:
Paruošimas:
česnako padažas
ingredientai:
Paruošimas:
Išvada
Su šiais mėsainių padažų receptais padidinsite savo užkandžio skonį iki naujo lygio. Išbandykite kiekvieną iš jų ir sužinokite, kas yra jūsų mėgstamiausia. Mėgaukitės!