Kaip pasigaminti mėsos troškinį

Kaip pasigaminti mėsos troškinį

Įvadas

Mėsos troškinys yra skanus ir patogus patiekalas, puikiai tinkantis šaltesnėms dienoms. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio išmokkime, kaip paruošti skanų ir sultingą mėsos troškinį.

ingredientai

Norėdami pasigaminti mėsos troškinį, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g kubinės jautienos;
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus;
  • 1 susmulkintas svogūnas;
  • 2 susmulkintos česnako skiltelės;
  • 2 supjaustytos morkos;
  • 2 supjaustytos bulvės;
  • 1 susmulkinti pomidorai;
  • 1 puodelis sultinio;
  • 1 šaukštas pomidorų ekstrakto;
  • 1 šaukštelis paprikos;
  • Druska ir pipirai pagal skonį;
  • Jei reikia, karštas vanduo.

paruošimo režimas

Atlikite toliau pateiktus veiksmus, kad paruoškite mėsos troškinį:

  1. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies;
  2. Įpilkite svogūnų ir česnako bei pakepinkite iki auksinės;
  3. Įpilkite mėsos ir virkite, kol visos pusės auksinės;
  4. Įpilkite pomidorų, morkų ir bulvių;
  5. Gerai išmaišykite ir virkite keletą minučių;
  6. Sezonas su druska, pipirais ir paprika;
  7. Įpilkite mėsos atsargų ir pomidorų ekstrakto;
  8. Uždenkite keptuvę ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 1 valandą arba tol, kol mėsa minkšta;
  9. Jei reikia, virimo metu įpilkite karšto vandens;
  10. Jei reikia, patikrinkite prieskonius ir koregavimą;
  11. Patiekite karšto mėsos troškinį, lydimą baltųjų ryžių ir salotų.
  12. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų mėsos troškinį dar skanesnį:

    • Pabandykite pridėti daržovių, tokių kaip „Peppers“, „PEA“ ar „POD“;
    • Jei jums labiau patinka pilnesnis troškinys, galite sutirštinti padažą su vandeniu ištirpintais vandens miltais;
    • Dėl ypatingo prisilietimo įpilkite šviežių žolelių, tokių kaip petražolės ar kalendra, virimo pabaigoje;
    • Mėsos troškinys taip pat gali būti atliekamas slėginės viryklėje, sumažinant pusę virimo laiko.

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti mėsos troškinį, laikas nešvarioms rankoms ir išbandyti šį malonumą. Geras apetitas!

Scroll to Top