Kaip pasigaminti „Palm Heart“ duoną

Kaip pasigaminti „Palm Heart“ duoną

Įvadas

„Palmitic Loop“ yra skanus pagrindinio patiekalo pasirinkimas keletą kartų. Nesvarbu, ar tai šeimos pietums, ar specialios vakarienės, šis receptas džiugina visus skonius. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti nenugalimą „Palm Heart“ duoną.

ingredientai

  • Mišios:
  • – 500 g kviečių miltų
  • – 250 g šalto sviesto
  • – 1 kiaušinis
  • – 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • Pildymas:
  • – 2 susmulkinti palmių taurės
  • – 1 susmulkintas svogūnas
  • – 2 susmulkintos česnako skiltelės
  • – 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • – 1 puodelis pieno
  • – 2 šaukštai kviečių miltų
  • – druska ir pipirai pagal skonį

paruošimo režimas

  1. Mišios:
  2. 1. Dubenyje sumaišykite miltus ir druską.
  3. 2. Įpilkite šalto sviesto į kubelius ir išmaišykite pirštų galiukais, kol gausite trupinį.
  4. 3. Įpilkite kiaušinio ir sutrinkite, kol jis sudarys vienalytę masę.
  5. 4. Apvyniokite makaronus plastikiniu filmu ir atšaldykite 30 minučių.
  6. Pildymas:
  7. 1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną ir česnaką iki auksinės spalvos.
  8. 2. Dar keletą minučių įpilkite susmulkintos delno ir pakepinkite.
  9. 3. Ištirpinkite kviečių miltus piene ir supilkite į keptuvę.
  10. 4. Virkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, kol užpildymas sutirštės.
  11. 5. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  12. Surinkimas:
  13. 1. Tešlą padalinkite į dvi dalis, vieną didesnę iki pagrindo, o vieną mažesnę – dangtį.
  14. 2. Atidarykite didesnę tešlą su voleliu ir ištieskite keptuvės dugną.
  15. 3. Padėkite delno įdarą ant tešlos.
  16. 4. Atidarykite mažesnę tešlą ir uždenkite duoną, gerai uždarydami kraštus.
  17. 5. Padarykite nedidelius dangtelio pjūvius, kad garai išeitų.
  18. 6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° C temperatūroje maždaug 40 minučių arba iki auksinės.
  19. apdaila

    Jūsų palmtas yra paruoštas patiekti! Šis receptas suteikia maždaug 8 porcijas ir jį lydi žalios salotos. Mėgaukitės šiuo malonumu ir nustebinkite savo svečius skaniu ir nenugalimu patiekalu.

    geras apetitas!

Scroll to Top