Kaip gaminti pyragą be kiaušinių ir be pieno
Ar esate veganai, alergiški kiaušiniams ar netolerantiškam laktozei ir norite valgyti skanų pyragą? Nesijaudinkite, galite pasigaminti skanaus pyrago nenaudodami kiaušinių ir pieno. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus paprastą ir praktišką receptą, kurį galite pradžiuginti. Nagi!
ingredientai:
- 2 puodeliai kviečių miltų
- 1 puodelis cukraus
- 1 šaukštas mielių miltelių
- 1/2 puodelio augalinio aliejaus
- 1 puodelis vandens
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė
paruošimo režimas:
- Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
- Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, cukrų ir kepimo miltelius.
- Įpilkite augalinio aliejaus, vandens ir vanilės esmės. Gerai sumaišykite iki vienalytės masės
- Supilkite tešlą į suteptą ir pabarstytą formą.
- Kepkite maždaug 30 minučių arba tol, kol pyragas taps auksinis ir tvirtas.
- Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti prieš nesuvokdami.
Parengta! Jūsų pyragas be kiaušinių ir be pieno yra paruoštas mėgautis. Galite patiekti gryną, su pasirinktu stogu ar net įdarais. Išleiskite vaizduotę ir mėgaukitės šiuo malonumu!
patarimas: Jei norite, į tešlą galite pridėti supjaustytų vaisių, pavyzdžiui, bananų ar obuolių, kad pyragas būtų dar skanesnis.
Dabar, kai išmokote gaminti pyragą be kiaušinių ir be pieno, nėra daugiau pasiteisinimų, kad nepatenkintumėte tokiu mylimuoju desertu. Išbandykite ir pasidalykite šiuo receptu su draugais ir šeima!