Kaip pasigaminti raumenis su bulvėmis slėgio viryklėje

Kaip gaminti raumenis su bulvėmis slėgio viryklėje

Jei ieškote praktinio ir skanaus raumenų paruošimo su bulvėmis receptą, slėginės viryklė yra jūsų geriausia sąjungininkė. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume šį burnos vandens naudojimo receptą. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg galvijų raumenų
  • 4 vidutinės bulvės
  • 1 Vidutinis svogūnas
  • 3 česnako skiltelės
  • 2 subrendę pomidorai
  • 1 šaukštas augalinio aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 įlankos lapas
  • 1 puodelis vandens

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite nuo raumens pagarba druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Tada nulupkite bulves ir supjaustykite jas storomis griežinėliais.
  3. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir pomidorus.
  4. Slėginėje viryklėje įkaitinkite augalinį aliejų ir paruduokite raumenis iš visų pusių.
  5. Įpilkite svogūno, česnako ir pjaustytų pomidorų. Kelias minutes pakepinkite.
  6. Įpilkite bulvių ir lauro lapų.
  7. Įpilkite vandens ir uždenkite slėgio viryklę.
  8. Virkite ant vidutinės ugnies maždaug 30 minučių, skaičiuodami nuo to momento, kai keptuvė pradeda gurkšnoti.
  9. Po šio laiko išjunkite šilumą ir palaukite, kol prieš atidarant keptuvę, spaudimas paliks natūraliai.
  10. Patikrinkite, ar raumenys yra minkšti ir virtos bulvės. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
  11. Tarnaukite karštai ir mėgaukitės!
  12. Šis slėgio viryklės raumenų receptas puikiai tinka greitai ir skaniems pietums ar vakarienei. Raumenys yra minkšti ir sultingi, o bulvės sugeria visą padažo skonį. Pabandykite nustebinti!

    geras apetitas!

    Pajamų šaltinis: www.receliticarics.com