Kaip pasigaminti saldžiųjų bulvių slėgio viryklėje

Kaip pasigaminti saldžiųjų bulvių slėginėje viryklėje

Saldžiosios bulvės yra labai universalus ir sveikas maistas, tai yra puiki galimybė įtraukti į savo racioną. Be to, jis gali būti paruoštas įvairiais būdais, vienas iš jų yra slėginės viryklėje. Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip praktiškai ir greitai gaminti saldžias bulves slėgio viryklėje.

ingredientai:

  • 2 vidutinės saldžiosios bulvės
  • Pakanka vandens, kad padengtų bulves
  • Sal pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Gerai nuplaukite saldžias bulves ir nulupkite jas.
  2. Iškirpkite bulves į griežinėlius ar kubelius, atsižvelgiant į jūsų pasirinkimą.
  3. Įdėkite bulves į slėginę viryklę ir įpilkite pakankamai vandens, kad jas uždengtų.
  4. Įpilkite druskos pagal skonį.
  5. Uždarykite slėgio viryklę ir atneškite didelę šilumą.
  6. Kai tik keptuvė pradeda gurkšnoti, sumažinkite šilumą iki vidutinio ir vietinio ir virkite maždaug 10 minučių.
  7. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai.
  8. Atsargiai atidarykite keptuvę ir įsitikinkite, kad bulvės yra minkštos.
  9. Nusausinkite vandenį ir patiekite šiltas saldžias bulves.
  10. Saldžiosios bulvės slėgio viryklėje yra minkšta ir skani, tai yra puiki galimybė lydėti jūsų patiekalus. Galite suvartoti gryną, su lašeliu alyvuogių aliejaus ar net naudoti kaip kitų preparatų ingredientą, pavyzdžiui, salotos ir sriubos.

    Nepamirškite visada vykdyti instrukcijų, kaip naudoti savo slėginę viryklę, ir tinkamai pasirūpinkite ją tvarkydami. Mėgaukitės šiuo praktišku ir sveiku receptu ir mėgaukitės saldžiųjų bulvių pranašumais maiste!

Scroll to Top