Kaip padaryti sardinės kuskusą
„Sardine“ kuskusas yra tradicinis ir skanus receptas, puikiai tinkamas greitai ir praktiniams pietums ar vakarienei. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį delikatesą. Nagi!
ingredientai:
- 1 puodelis kukurūzų miltų
- 1 puodelis vandens
- 1 sardinių skardinė aliejuje
- 1 susmulkintas svogūnas
- 2 maltos česnako skiltelės
- 1 susmulkinti pomidorai
- 1 susmulkinti pipirai
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
- Druska ir pipirai pagal skonį
paruošimo režimas:
- Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną, česnaką, pomidorą ir paprikas.
- Įpilkite sardinės su aliejumi ir gerai išmaišykite.
- Kitoje keptuvėje sumaišykite kukurūzų miltus su vandeniu ir nuneškite į vidutinę ugnį, nuolat maišydami iki vientisos masės.
- Pagardinkite tešlą su druska ir pipirais pagal skonį.
- Supilkite makaronus į keptuvę su sardinėmis ir gerai išmaišykite.
- Leiskite jam keletą minučių virti, retkarčiais pamaišydami, kol makaronai bus gerai paruošti.
- Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atsistoti kelioms minutėms prieš nesuvokdami.
- Nusiminkite pusę lėkštėje ir patiekite karštą.
Parengta! Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti skanų sardinių pusę. Šis receptas yra universalus ir gali būti naudojamas kaip pagrindinis patiekalas arba sekti. Pabandykite nustebinti neįtikėtinu šio tradicinio patiekalo skoniu.
geras apetitas!