Kaip pasigaminti sriubą su vištienos pėdomis

Kaip pasigaminti sriubą su vištienos pėdomis

„Canja“ yra sriuba, tradiciškai gaminama iš vištienos, tačiau ar žinojai, kad ją taip pat galima paruošti su vištienos pėdomis? Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti skanią sriubą naudojant šią vištienos dalį. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 1 vištienos pėda
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 2 supjaustytos morkos
  • 2 kubinės bulvės
  • 1 „Chayote“ supjaustytas kubeliais
  • 1 puodelis ryžių
  • Sal pagal skonį
  • pipirai pagal skonį
  • pakankamai vandens

paruošimo režimas:

  1. Didelėje keptuvėje padėkite vištienos pėdą ir uždenkite vandeniu. Atneškite į vidutinę ugnį ir virkite maždaug 1 valandą arba tol, kol mėsa bus minkšta.
  2. Išimkite vištienos pėdą iš keptuvės ir susmulkinkite mėsą. Išmeskite kaulus ir atidėkite.
  3. Toje pačioje keptuvėje įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako bei pakepinkite iki auksinės.
  4. Įpilkite morkų, bulvių ir chayote. Kelias minutes pakepinkite.
  5. Įpilkite pakankamai vandens, kad padengtumėte daržoves ir pagardintumėte druska ir pipirais pagal skonį.
  6. Leiskite virti ant vidutinės ugnies, kol daržovės bus minkštos.
  7. Įpilkite ryžių ir virkite dar keletą minučių, kol jie bus paruošti.
  8. Galiausiai įpilkite susmulkintos vištienos pėdos ir leiskite jai sušilti dar keletą minučių.
  9. Jūsų sriuba su vištienos pėdomis yra paruošta patiekti! Patiekite karštą ir mėgaukitės šia skani maistinga ir jauki sriuba.

    patarimas: Galite pridėti savo pasirinktų prieskonių ir žolelių, kad jūsų sriuba būtų ypatingai paliečia. Pabandykite pridėti petražolių, laiškinių česnakų ar net šiek tiek tarkuoto imbiero.

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti vištienos pėdų sriubą, išbandykite šį receptą ir nustebinkite šios tradicinės sriubos skoniu ir pranašumais. Geras apetitas!

Scroll to Top