Kaip pasigaminti sultingą vištienos krūtinėlę

Kaip pasigaminti sultingą vištienos krūtinėlę

Jei esate vištienos ventiliatorius, tikriausiai susidūrėte su sausa, skonio vištienos krūtine. Tačiau nesijaudinkite, šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti sultingą ir skanią vištienos krūtinėlę. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • Sal pagal skonį
  • pipirai pagal skonį
  • Jūsų pasirinktos prieskoniai (česnakai, svogūnai, plonos žolelės ir kt.)
  • alyvuogių aliejus

žingsnis po žingsnio:

1. Paruoškite vištieną:

Pradėkite nuo vištienos krūtinėlės su druska, pipirais ir pasirinktais prieskoniais. Būtinai pagardinkite abi vištienos puses, kad užtikrintumėte vienodą skonį.

2. Įkaitinkite keptuvę:

Didelėje keptuvėje ant vidutinės stiprios ugnies įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Prieš įpilant vištienos, įsitikinkite, kad keptuvė yra labai karšta.

3. Virkite vištieną:

Įdėkite vištienos krūtinėles į keptuvę ir virkite maždaug 6–8 minutes iš abiejų pusių arba tol, kol jos bus auksinės ir visiškai virtos. Venkite vištienos judėjimo ar pasukimo labai dažnai, nes tai gali priversti prarasti sultingumą.

4. Tegul stovi:

Viešdami vištieną, išimkite ją iš keptuvės ir prieš pjaustydami leiskite keletą minučių pailsėti. Tai padės išlaikyti sultis mėsos viduje, todėl atsiras sultingesnė vištienos krūtinėlė.

papildomi patarimai:

Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip užtikrinti dar sultingesnę vištienos krūtinėlę:

  • Marine vištiena: jei turite laiko, vištą palikite marinuoti citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus ir prieskonių mišinyje prieš virimą. Tai padės sušvelninti mėsą ir suteikti daugiau skonio.
  • Nekirkite per daug: virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo vištienos krūtinėlės storio. Nepamirškite per daug virti, nes tai gali palikti mėsą sausą. Naudokite virtuvės termometrą, kad patikrintumėte, ar vidinė vištienos temperatūra siekė 75 ° C.
  • Išbandykite įvairius prieskonius: būkite kūrybingi ir išbandykite įvairius prieskonių derinius, kad jūsų vištiena būtų daugiau skonio. Kai kurie populiarūs prieskoniai yra „Paprika“, „Cumin“, „Curry“, be kita ko.

Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti sultingą vištienos krūtinėlę, laikas ją įgyvendinti ir nustebinti visus skaniu patiekalu. Geras apetitas!

Scroll to Top