Kaip pasigaminti sveikų vynuogių sulčių

Kaip pasigaminti sveikų vynuogių sulčių

Integruotos vynuogių sultys yra skanus ir sveikas gėrimas, pilnas maistinių medžiagų ir antioksidantų. Be to, tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško natūralios pramoninių sulčių alternatyvos. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namuose pasigaminti nesmulkintų vynuogių sulčių.

ingredientai:

  • 1 kg šviežių ir subrendusių vynuogių
  • Filtruotas vanduo

žingsnis po žingsnio:

1. Pasirinkite vynuoges:

Pasirinkite šviežias ir subrendusias vynuoges, geriausia be sėklų. Tamsesnės vynuogės, tokios kaip violetinės ar juodos vynuogės, paprastai turi intensyvesnį ir saldesnį skonį.

2. Nuplaukite vynuoges:

Įdėkite vynuoges į sietą ir nuplaukite jas į tekantį vandenį. Būtinai pašalinkite nešvarumus ar priemaišas.

3. Nuimkite stiebus:

Nuplavę vynuoges, nuimkite stiebus, nes jie gali palikti kartaus skonio sultyse.

4. Įveikkite vynuoges:

Įdėkite vynuoges į maisto maišytuvą ar procesorių ir plakite iki vienalyčio mišinio.

5. Nuvilkite sultis:

Norėdami ištirpti sultis, naudokite ploną sietą ar volinį audinį ir atskirkite sėklas bei žieveles nuo vynuogių. Gerai paspauskite, kad ištrauktumėte visą skystį.

6. Praskieskite sultis:

Į vynuogių sultis įpilkite filtruoto vandens 1 dalies sulčių, esančių 1 dalies vandenyje. Galite pakoreguoti vandens kiekį pagal savo asmeninį skonį.

7. Tarnaukite šaltai:

Įdėkite visas vynuogių sultis į stiklainį ir keletą valandų šaldykite prieš patiekdami. Patiekite labai šaltai ir mėgaukitės!

Dabar, kai žinote, kaip namuose gaminti nesmulkintą vynuogių sultis, išbandykite šią sveiką ir gaivinančią variantą. Be to, kad yra puikus vitaminų ir mineralų šaltinis, nesmulkintos vynuogių sultys yra malonu būti vertinamoms bet kuriuo paros metu.

geras apetitas!

Scroll to Top