Kaip pasigaminti svogūnų padažą

Kaip pasigaminti svogūnų padažą

Jei esate skanių padažų gerbėjas, lydintis jūsų patiekalus, jums tikrai patiks išmokti pasigaminti skanų svogūnų padažą. Šis padažas yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiuose patiekaluose – nuo mėsos iki sumuštinių. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime paprastą ir greitą receptą paruošti tobulą svogūnų padažą.

ingredientai:

  • 2 dideli svogūnai;
  • 2 šaukštai sviesto;
  • 1 šaukštas kviečių miltų;
  • 1 puodelis pieno;
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

paruošimo režimas:

  1. Svogūnus supjaustykite plonomis griežinėliais;
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies;
  3. Įpilkite supjaustytus svogūnus ir pakepinkite iki auksinės;
  4. Pabarstykite kviečių miltus per svogūnus ir gerai išmaišykite;
  5. Palaipsniui įpilkite pieno, visada maišydami, kad nesudarytumėte gabalėlių;
  6. Virkite ant silpnos ugnies maždaug 5 minutes, kol padažas sutirštės;
  7. Pagarba su druska ir pipirais pagal skonį;
  8. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti prieš pat patiekdami.
  9. Šis svogūnų padažas puikiai tinka lydėti ant grotelių keptą mėsą, tokią kaip kepsnys ar vištiena. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip sumuštinio įdaras arba kaip traškučiai. Jūsų kreminės konsistencijos ir ryškus skonis suteiks jūsų patiekalams ypatingą įspūdį.

    patarimas: Jei jums labiau patinka sklandesnis svogūnų padažas, įprastą svogūną galite pakeisti purpuriniu svogūnu. Rezultatas bus šiek tiek saldaus skonio padažas.

    Dabar, kai išmokote gaminti svogūnų padažą, išbandykite šį receptą namuose ir nustebinkite rezultatu. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą žingsnį po žingsnio, turėsite skanų padažą, kad padidintumėte patiekalus. Geras apetitas!

Scroll to Top