Kaip pasigaminti varškės pyragą

Kaip pasigaminti varškės pyragą

Varškė yra universalus ingredientas, kurį galima naudoti įvairiuose receptuose, įskaitant pyragus. Varškės pyragas yra skanus ir kitoks pasirinkimas tiems, kurie mėgsta išbandyti naujus skonius. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti nuostabų varškės pyragą. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 2 puodeliai šviežios varškės
  • 3 kiaušiniai
  • 1 puodelis cukraus
  • 1/2 puodelio aliejaus
  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • 1 šaukštas mielių miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos

paruošimo režimas:

  1. Maišytuve plakite varškę, kiaušinius, cukrų ir aliejų iki vienalyčio mišinio.
  2. Dubenyje išsijokite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  3. Supilkite skystą maišytuvo mišinį į dubenį sausais ingredientais ir švelniai išmaišykite, kol vienoda masė
  4. Supilkite tešlą į suteptą ir pabarstytą formą.
  5. Kepkite įkaitintoje krosnyje 180 ° C temperatūroje maždaug 40 minučių arba tol, kol pyragas taps auksinis ir tvirtas liesti.
  6. Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti prieš nesuvokdami.
  7. Jei norite, į tešlą galite pridėti citrinos žievelės ar vanilės esmės, kad jūsų varškės pyragas būtų ypatingas.

    patarimai:

    – Norėdami gauti geresnius rezultatus, naudokite šviežią varškę.

    – Jei norite, aliejų galite pakeisti ištirpintu sviestu.

    – Patiekite varškės pyragą, lydimą puodelio arbatos ar kavos. Tai puikus derinys!

    Dabar, kai išmokote gaminti varškės pyragą, tiesiog nusiminkite rankas ir džiuginkite šį unikalų receptą. Mėgaukitės!

Scroll to Top