Kaip pasigaminti vyno perforatorių

Kaip pasigaminti vyno perforatorių

Vyno štampas yra skanus ir gaivus gėrimas, puikiai tinkantis tarnauti specialiuose vakarėliuose ir renginiuose. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio išmokysime paruošti skanų vyno perforatorių, kad nustebintumėte jūsų svečius. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 1 butelis sauso raudono vyno
  • 1 puodelis apelsinų sulčių
  • 1 puodelis ananasų sulčių
  • 1/2 puodelio citrinos sulčių
  • 1/4 puodelio cukraus
  • 1 oranžinė skiltelėmis
  • 1 citrina skiltelėmis
  • 1 kubinis obuolys
  • 1 krūva vynuogių
  • Ledas pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Dideliame stiklainyje sumaišykite raudoną vyną, apelsinų sultis, ananasų sultis ir citrinos sultis.
  2. Įpilkite cukraus ir gerai išmaišykite, kol visiškai ištirpsite.
  3. Įpilkite oranžinių griežinėlių, citrinų griežinėlių, obuolių kubelių ir vynuogių.
  4. Uždėkite ledą pagal skonį ir vėl maišykite.
  5. Leiskite štampui pailsėti šaldytuve mažiausiai 1 valandą prieš patiekdami.
  6. Vyno štampas gali būti patiekiamas atskirose puodeliuose arba dideliame dubenyje su kriauklėmis, kad svečiai tarnaus. Tai universalus gėrimas, tinkamas įvairių rūšių renginiams ir progoms.

    Taip pat pabandykite pridėti prieskonių, tokių kaip cinamonas lazdelėje, gvazdikėliuose ar imbiero milteliuose, kad galėtumėte ypatingai prisiliesti prie jūsų vyno perforatoriaus. Receptą galite pritaikyti pagal savo asmeninį skonį.

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti vyno perforatorių, pasinaudokite proga nustebinti savo svečius šiuo skaniu gėrimu. Nepamirškite gerti saikingai ir visada siūlykite nealkoholines galimybes tiems, kurie nevartoja alkoholio.

    Smagiai ir mėgaukitės vyno perforatoriumi!

Scroll to Top