Kaip pasigaminti žalias andu pupeles

Kaip padaryti žalias andu pupeles

„Green Andu Bean“ yra labai populiarus ankštinis augalas Brazilijos virtuvėje, ypač šiaurėje ir šiaurės rytuose nuo šalies. „Green Andu“ pupelės yra ne tik skanus, bet ir puikus baltymų, pluošto ir vitaminų šaltinis. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti šį skanų delikatesą.

ingredientai:

  • 500 g žaliųjų andu pupelių
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 šaukštai virimo aliejaus
  • Sal pagal skonį
  • Pakankamai vanduo virti

paruošimo režimas:

1 žingsnis: Pasirinkite ir nuplaukite pupeles

Prieš prasidedant paruošimui, svarbu pasirinkti ir plauti žaliąsias andu pupeles. Pašalinkite galimas priemaišas ir nuplaukite tekančiame vandenyje.

2 žingsnis: virkite pupeles

Slėginės viryklėje padėkite žalias andu pupeles ir uždenkite vandeniu. Įpilkite žiupsnelio druskos ir atneškite į didelę šilumą. Kai tik keptuvė pradeda gurkšnoti, nuleiskite šilumą ir virkite maždaug 20 minučių.

3 žingsnis: „Sauté“ česnakai ir svogūnai

Kol pupelės virkite, įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite česnaką ir svogūną iki auksinės spalvos.

4 žingsnis: pagardinkite pupeles

Po virimo laiko nuimkite slėgį iš keptuvės ir atidarykite. Į virtas pupeles supilkite česnaką ir svogūną ir gerai išmaišykite. Jei reikia, nustatykite druską.

5 žingsnis: Baigkite virimą

Grąžinkite keptuvę į vidutinę ugnį ir virkite dar 10 minučių, retkarčiais maišydami, kol pupelės pasidarys minkštos ir sultinys šiek tiek sutirštės.

6 žingsnis: Tarnaukite

„Green Andu Bean“ yra paruoštas patiekti! Sekite su baltaisiais ryžiais, susmulkinta džiovinta mėsa ir geras trupinys. Geras apetitas!

Dabar, kai išmokote gaminti žalias andu pupeles, išbandykite šį receptą namuose ir nustebinkite savo šeimą bei draugus su tipišku ir kvapniu patiekalu. Pasidalinkite šiuo receptu su tais, kurie jums patinka, ir mėgaukitės šiuo Brazilijos virtuvės malonumu!

Scroll to Top