Kaip pasigaminti žalias guandu pupeles

Kaip padaryti žalią guandu pupeles

Green Guandu pupelės, dar žinomos kaip Corda pupelės, yra labai populiarus maistas įvairiuose Brazilijos regionuose. Be to, kad jis yra skanus, jame gausu maistinių medžiagų ir lengvai paruoštas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip padaryti žalią guandu pupeles.

ingredientai:

  • 500 g žaliųjų guandu pupelių
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • pakankamai vandens

paruošimo režimas:

  1. Nuplaukite žalias guandu pupeles tekančiame vandenyje.
  2. Slėginėje viryklėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės spalvos.
  3. Kelias minutes įpilkite žalių guandu pupelių į keptuvę ir pakepinkite.
  4. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  5. Įpilkite pakankamai vandens, kad padengtumėte žalias guandu pupeles.
  6. Uždarykite slėgio viryklę ir virkite maždaug 20 minučių po to, kai pasiėmę slėgį.
  7. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai.
  8. Atidarykite keptuvę ir įsitikinkite, kad žalios guandu pupelės yra minkštos. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
  9. Patiekite karštų žalių Guandu pupelių, lydimos jūsų pasirinktos ryžių, mėsos ar kitų garnyrų.
  10. „Green Guandu“ pupelės yra sveika ir skani galimybė įtraukti į savo patiekalus. Be to, jis gali būti naudojamas įvairiuose receptuose, tokiuose kaip salotos, sriubos ir troškinta. Išbandykite šį malonumą ir mėgaukitės visais „Green Guandu“ pupelių pranašumais, kuriuos gali pasiūlyti jūsų sveikatai!

    šaltiniai:

    1. https://www.receiteria.com.br/feijao-guando-verde/
    2. https://www.tudogostoso.com.br/receita/157607-feijaoo -Guando-green.html
    3. vaizdas:

      Green Guandu pupelės

      Susiję straipsniai:

      Teisinis įspėjimas: Šis tinklaraštis skirtas tik informaciniams tikslams. Prieš pradėdami pakeisti savo racioną, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu ar dietologu.

Scroll to Top