Kaip skrudinti žemės riešutus orkaitėje su apvalkalu

Kaip skrudinti žemės riešutus orkaitėje su apvalkalu

Jei esate žemės riešutų gerbėjas, jūs tikrai išbandėte skrudintą šio skanaus užkandžio versiją. Be sveiko ir skanaus pasirinkimo, skrudinti žemės riešutai yra labai lengvai pagaminti namuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip skrudinti žemės riešutus į žievės krosnį, kad galėtumėte bet kada mėgautis šiuo delikatesu. Nagi!

žingsnis po žingsnio krosnyje kepti žemės riešutus su apvalkalu

1 žingsnis: Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje

2 žingsnis: gerai nuplaukite žemės riešutus tekančiame vandenyje, kad pašalintumėte nešvarumus ar priemaišas.

3 žingsnis: Dubenyje, padėkite žemės riešutus ir įpilkite druskos pagal skonį. Gerai sumaišykite, kad visi žemės riešutai būtų grūdinti.

4 žingsnis: Skleiskite migdolus kepimo inde taip, kad jie būtų viename sluoksnyje. Tai užtikrins, kad jie vienodai užtikrins.

5 žingsnis: Kepkite kepimo skardą įkaitintoje orkaitėje ir leiskite žemės riešutams kepti maždaug 15–20 minučių. Svarbu nepamiršti, kad jie nedegtų.

6 žingsnis: Po nurodyto laiko išimkite kepimo indą iš krosnies ir leiskite migdolams visiškai atvėsti prieš vartojant.

papildomi patarimai

1. Jei norite, galite pridėti kitų prieskonių prie migdolų, tokių kaip pipirai, paprika ar plonos žolelės. Tai suteiks užkandį ypatingą prisilietimą.

2. Taip pat bandykite skrebučio žemės riešutus skirtingoje temperatūroje ir krosnyje, kad rastumėte idealų skrudinimo tašką, pagal jūsų skonį.

  1. Venkite pirkti žievelės žemės riešutus, kurie yra pelėsiai ar keistai kvepiantys. Tai gali reikšti, kad jie yra pažeisti.
  2. Jei norite, po skrudinimo galite pašalinti žievelę iš žemės riešutų. Tiesiog įtrinkite juos tarp rankų, kad išlaisvintumėte apvalkalą.
  3. Skrudintus žemės riešutus galima laikyti hermetiškame inde iki dviejų savaičių.



  4. Skrudinto žemės riešuto pranašumai




    1. Turtingi baltymų ir skaidulų, skrudinti žemės riešutai yra puikus pasirinkimas ieškantiems sveikos mitybos.


    2. Gerų riebalų šaltinis, skrudinti žemės riešutai padeda kontroliuoti cholesterolio kiekį ir išlaikyti širdies sveikatą.


    3. Jame yra antioksidantų, kurie kovoja


    4. Tai greitas energijos šaltinis, idealus vartojamas prieš fizinį aktyvumą.


    Dabar, kai žinote, kaip skrudinti žemės riešutus į žievės krosnį, nešvaistykite laiko ir išbandykite šį malonumą namuose. Dalykitės šiuo receptu su draugais ir šeima ir mėgaukitės skaniomis akimirkomis. Geras apetitas!

Scroll to Top