Kaip užšaldyti kondensuotą pieną

Kaip gaminti kondensuotą pieno ledus

Įvadas

Ledai, dar žinomi kaip krepšys ar „Chup-Chup“, yra gaivus ir skanus desertas, puikiai tinkamas karštoms dienoms. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti kondensuoto pieno šaltį – nenugalimą variantą tiems, kurie mėgsta šį skonių derinį. Nagi?

ingredientai

  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 500 ml pieno
  • 1 šaukštas kukurūzų krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė
  • Lapės už šaltį
  • Ledų lazdelės

paruošimo režimas

  1. Maišytuve plaka kondensuotas pienas, pienas, kukurūzų krakmolas ir vanilės esmė iki vienalyčio mišinio.
  2. Perkelkite mišinį į keptuvę ir nuneškite į vidutinę ugnį, nuolat maišydami, kol sutirštės.
  3. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite keletą minučių atvėsti.
  4. Supilkite kremą į šaltas keptuves, užpildydami maždaug 3/4 kiekvieno.
  5. Įveskite ledų lazdelę į kiekvieną ledus.
  6. Atneškite į šaldiklį mažiausiai 4 valandas arba tol, kol jie bus visiškai užšalę.
  7. Pašalinkite užšalimą iš šaldiklio, UNDOLD ir PERSACIJA.
  8. papildomi patarimai

    Variacijos: Prieš įdėdami į keptuves, galite pridėti vaisių, tokių kaip braškių ar bananas, gabalus, tokius kaip braškės ar bananas. Taip pat galima pridėti šokolado miltelių, kad būtų šalta kondensuoto pieno su šokoladu.

    Apsauga: ingleys gali būti laikomas šaldiklyje iki 1 mėnesio. Norėdami užkirsti

    Išvada

    kondensuotos pieno ledai yra skanūs ir lengvai paruošiami vėsinti karštomis dienomis. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą žingsnį po žingsnio, galite paruošti šį desertą namuose ir visiems pradžiuginti. Išbandykite ir mėgaukitės!

Scroll to Top