Kaip gaminti kepsnius ant „Airfryer“

Kaip gaminti kepsnius „Airfryer“

Jei ieškote greito ir sveiko kepsnių paruošimo būdo, „Airfryer“ gali būti puikus sprendimas. Naudodamiesi šia nuostabia oro kepimo technologija, galite gauti sultingų ir skanių kepsnių nenaudodami alyvos pertekliaus. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip gaminti kepsnius „Airfryer“, užtikrindami skanų ir sveiką patiekalą.

1 žingsnis: Pasirinkite kepsnio tipą

Pirmasis žingsnis į kepsnį „Airfryer“ yra pasirinkti, kokią mėsą norite naudoti. Galite pasirinkti jautienos, kiaulės, vištienos ar net žuvies kepsnius. Būtinai rinkitės kokybiškus mėsos pjūvius, kurie tinka kepti kepimą ar kepimą.

2 žingsnis: pagardinkite kepsnius

Prieš dedant kepsnius ant „Airfryer“, svarbu tinkamai pagardyti, kad būtų galima išryškinti skonį. Galite naudoti jūsų pasirinktą druskos, pipirų, česnako miltelių, žolelių ir prieskonių derinį. Gerai įtrinkite prieskonius iš abiejų kepsnių pusių, užtikrindami, kad jie būtų gerai uždengti.

3 žingsnis: Įkaitinkite „Airfryer“

Prieš dedant kepsnius ant „Airfryer“, turite jį pašildyti. Sureguliuokite temperatūrą iki maždaug 200 ° C ir leiskite jai keletą minučių kaitinkite. Tai užtikrins, kad kepsniai yra gerai uždaromi ir virti tolygiai.

4 žingsnis: padėkite kepsnius ant „Airfryer“

Įkaitinus „Airfryer“, įdėkite kepsnius į krepšį, įsitikindami, kad jo neperkraunant. Palikite tarpą tarp kepsnių taip, kad karštas oras galėtų laisvai cirkuliuoti ir užtikrinti vienodą virimą.

5 žingsnis: sureguliuokite virimo laiką

„Airfryer“ kepsnių virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo mėsos tipo ir kepsnių storio. Vidutiniškai jautienos kepsniai užtrunka apie 10–15 minučių, kad patektų į tašką, o vištienos ar kiaulienos kepsniai gali užtrukti šiek tiek mažiau laiko. Norėdami gauti konkrečias gaires, skaitykite savo „Airfryer“ vadovą.

6 žingsnis: pasukite kepsnius

Po pusės virimo laiko pasukite kepsnius, kad įsitikintumėte, jog abi pusės yra auksinės ir virtos tolygiai. Norėdami juos atsargiai atvažiuoti

7 veiksmas: patikrinkite virimo tašką

Po nurodyto virimo laiko patikrinkite kepsnių virimo tašką. Jei jums labiau patinka prasčiau praeiti, nuimkite juos šiek tiek anksčiau. Jei norite geresnės praeities, palikite dar keletą minučių. Atminkite, kad maisto gaminimo laikas gali skirtis atsižvelgiant į jūsų „Airfryer“ galią.

8 žingsnis: Tarnaukite ir mėgaukitės

Kai tik kepsniai bus paruošti, išimkite juos iš „Airfryer“ ir leiskite keletą minučių atsistoti prieš patiekdami. Tai padės išlaikyti mėsos sultis ir užtikrins minkštą bei sultingą tekstūrą. Patiekite kepsnius, lydimas jūsų pasirinktų salotų, daržovių ar kitų garnyrų.

Dabar, kai žinote, kaip gaminti kepsnius „Airfryer“, išbandykite šią techniką ir mėgaukitės skaniais bei sveikais patiekalais. „Airfryer“ yra puikus pasirinkimas ieškantiems labiau subalansuotos dietos, neatsisakant skonio. Bon appétit!

Scroll to Top