Kaip gauti v2 veislės ant „Blox“ vaisių

Kaip paimti V2 veislę ant „Blox“ vaisių

Jei esate „Blox Fruits“ žaidėjas, jūs tikrai girdėjote apie V2 veislę. Tai yra viena galingiausių žaidimo lenktynių ir daugelis žaidėjų ieško, kaip ją gauti. Šiame tinklaraštyje parodysime jums žingsnis po žingsnio, kad gautume V2 veislę ant „Blox“ vaisių.

1 žingsnis: raskite konkretų NPC

Norėdami pradėti savo kelionę ieškant V2 veislės, žaidime turite rasti konkretų NPC. Šis NPC vadinamas „vaisių šeimininku“ ir jį galima rasti skirtingose ​​salose. Ieškokite jo pagrindinėse salose, tokiose kaip „Marinford“, „Arlong Park“ ar „Skypiei“.

2 žingsnis: pasikalbėkite su vaisių meistru

Suradęs vaisių meistrą, kreipkitės į jį ir pradėkite pokalbį. Tai galės suteikti jums informacijos apie žaidime esančias lenktynes, įskaitant V2 veislę. Atkreipkite dėmesį į patarimus ir instrukcijas, kurias jis jums duos.

3 žingsnis: Užpildykite vaisių meistrą Master

Norėdami atrakinti V2 veislę, turėsite įvykdyti kai kurias specifines vaisių meistro misijas. Šios misijos gali skirtis atsižvelgiant į salą, kurioje esate, tačiau dažniausiai apima galingų priešų nugalėjimą ar retų daiktų paiešką.

  1. Nugalėk piratų kapitoną Marineforde.
  2. Arlong parke raskite retų velnio vaisių.
  3. Nugalėk Skypiei sargybinius ir susigrąžink šventą lobį.
  4. Tai tik keletas galimų misijų, kurias galite rasti. Stebėkite vaisių meistro instrukcijas ir sekite takelius, kad sėkmingai atliktumėte misijas.

    4 žingsnis: gaukite v2 veislę

    Baigę visas vaisių pagrindinius misijas, pagaliau būsite pasirengę įsigyti V2 veislės. Grįžk pas jį ir vėl pasikalbėk. Jis atpažins jūsų pastangas ir apdovanos jus V2 veisle.

    Dabar, kai turite V2 veislę, mėgaukitės savo naujomis galiomis ir įgūdžiais žaidimo „Blox“ vaisiuose. Nepamirškite mokyti ir patobulinti savo įgūdžius, kad taptumėte dar galingesniu žaidėju.

    Tikimės, kad šis vadovas jums buvo naudingas. Sėkmės jūsų kelionėje ieškant V2 veislės „Blox“ vaisiuose!

Scroll to Top