Kaip iš naujo nustatyti „Redmi“ pastabą 9

Kaip iš naujo nustatyti „Redmi“ pastabą 9

Jei susiduriate su savo „Redmi Note 9“ problemomis ir norite atkurti gamyklos nustatymus, sprendimas gali būti atstatymo procesas. Šiame straipsnyje parodysime, kaip žingsnis po žingsnio iš naujo nustatyti „Redmi Note 9“.

1 žingsnis: Svarbių duomenų atsarginė kopija

Prieš iš naujo, svarbu sukurti visus svarbius duomenis, tokius kaip nuotraukos, vaizdo įrašai, kontaktai ir programos. Tai galite padaryti naudodami debesies saugojimo paslaugas, tokias kaip „Google Drive“, arba failų perkėlimą į kompiuterį.

2 veiksmas: prieiga

Norėdami pradėti iš naujo nustatymo procesą, eikite į „Redmi Note 9“ nustatymus. Tai galite padaryti stumdami pirštą iš viršaus į apačią pagrindiniame ekrane ir paliesdami pavaros piktogramą, kad pasiektumėte nustatymus.

3 veiksmas: Raskite parinktį „Atsarginė ir iš naujo nustatyta“

Nustatymuose slinkite žemyn ir suraskite parinktį „Sistema ir įrenginys“ arba „System“. Palieskite šią parinktį, kad pasiektumėte nustatymus, susijusius su jūsų „Redmi Note 9“ sistema.

4 žingsnis: Atlikite gamyklos atstatymą

Sistemos nustatymuose numeskite ekraną žemyn ir raskite parinktį „Reset“ arba „REFINAR“. Palieskite šią parinktį, kad pasiektumėte „Redmi Note 9“ iš naujo parinktis.

Atsižvelgiant į „MiUI“ operacinės sistemos versiją, galite rasti parinkčių, tokių kaip „REFIN NUSTATYMAI“ arba „VISUS NUSTATYMAI“. Pasirinkite parinktį, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius.

5 veiksmas: patvirtinkite iš naujo

Pasirinkus parinktį RESET, jūsų „Redmi Note 9“ parodys įspėjamąjį pranešimą, teigdamas, kad visi duomenys bus ištrinti. Atidžiai skaitykite šį pranešimą ir, jei sutinkate

Jūsų „Redmi“ pastaba 9 bus paleista iš naujo ir visi duomenys bus ištrinti. Palaukite, kol bus baigtas procesas, ir vykdykite ekrane esančius instrukcijas, kad dar kartą sukonfigūruotumėte įrenginį.

Atminkite, kad atstatymo procesas panaikins visus jūsų „Redmi Note 9“ duomenis, todėl prieš pradėdami atlikti tinkamą atsarginę kopiją būtinai padarykite tinkamą atsarginę kopiją. Jei susiduriate su rimtomis savo įrenginio problemomis, gamyklos nustatymas gali būti veiksmingas sprendimas šioms problemoms išspręsti.

Mes tikimės

Scroll to Top