Kaip pasigaminti „Cassava fécula“ pyragą

Kaip pasigaminti „Cassava Fécula Cake“

Įvadas

Cassava krakmolas, dar žinomas kaip saldūs purkštukai, yra universalus ingredientas ir plačiai naudojamas Brazilijos virtuvėje. „Cassava“ krakmolas yra ne tik be glitimo, bet ir puikus pasirinkimas ieškantiems skirtingų ir skanių receptų. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip pasigaminti skanų „Cassava fécula“ pyragą.

ingredientai

  • 3 puodeliai kasavos krakmolo
  • 2 puodeliai cukraus
  • 4 kiaušiniai
  • 1 puodelis kokosų pieno
  • 1/2 puodelio kokosų aliejaus
  • 1 šaukštas mielių miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos

paruošimo režimas

  1. Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
  2. Dubenyje sumaišykite manijos krakmolą, cukrų ir druską.
  3. Įpilkite kiaušinių, kokosų pieno ir kokosų aliejaus. Gerai sumaišykite iki vienalytės masės
  4. Galiausiai įpilkite kepimo miltelių ir švelniai išmaišykite.
  5. Supilkite tešlą į suteptą ir pabarstytą formą.
  6. Kepkite apie 40 minučių arba tol, kol pyragas taps auksinis ir tvirtas.
  7. Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti prieš nesuvokdami.
  8. papildomi patarimai

    Norėdami, kad jūsų maniakagos krakmolo pyragas būtų dar skanesnis, į tešlą galite pridėti citrinos ar oranžinės spalvos žievelės. Taip pat puikus pasirinkimas taip pat yra šokolado ar tarkuoto kokoso, ant pyrago užpilas.

    Išvada

    „Cassava“ krakmolo pyragas yra skanus ir glitimo pasirinkimas tiems, kurie ieško naujų receptų. Su paprastais ingredientais ir lengvai žingsnis po žingsnio galite paruošti nuostabų pyragą, kad galėtumėte mėgautis bet kokia proga. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite rezultatu!

Scroll to Top