Kaip gauti dėmę iš akinių objektyvo

Kaip pašalinti tašką iš stiklinių iš stiklinių

Jei nešiojate akinius, tikriausiai tam tikru momentu reikėjo susitvarkyti su objektyvo dėmelėmis. Šios dėmės gali sutrikdyti regėjimą ir pakenkti jūsų akinių kokybei. Laimei, yra keletas paprastų metodų, kurie gali padėti pašalinti šias dėmeles ir vėl palikti jūsų objektyvo švarą ir skaidrią.

1. Naudokite mikropluošto audinį

Vienas paprasčiausių ir efektyviausių metodų, kaip pašalinti dėmeles iš akinių iš akinių, yra naudoti mikropluošto audinį. Šie audiniai yra minkšti ir nesubraižo lęšių ir gali lengvai pašalinti nešvarumus ir dėmes. Tiesiog švelniai įtrinkite lęšius audiniu, kol dėmės išnyks.

2. Naudokite neutralų muilą ir vandenį

Kitas variantas yra skalbti lęšius su švelniu muilu ir vandeniu. Pirmiausia nuplaukite objektyvas tekančiame vandenyje, kad pašalintumėte laisvus nešvarumus. Tada ant objektyvo užtepkite nedidelį kiekį neutralaus muilo ir sklandžiai patrinkite pirštais. Vėl nuplaukite tekančiu vandeniu ir išdžiovinkite mikropluošto audiniu.

3. Išbandykite namų sprendimus

Yra keletas namų sprendimų, kurie gali padėti pašalinti dėmeles iš akinių iš akinių. Vienas iš jų yra sumaišyti lygias vandens dalis ir baltą actą į indą ir keletą minučių panardinti objektyvo į šį tirpalą. Tada nuplaukite tekančiu vandeniu ir išdžiovinkite mikropluošto audiniu.

4. Venkite agresyvių chemikalų

Svarbu išvengti agresyvių chemikalų, tokių kaip alkoholio ar namų valymo produktai ant akinių, naudojimo. Šie produktai gali pažeisti objektyvo dengimą ir pakenkti jų efektyvumui. Visada rinkitės minkštus ir ne -abrazinius sprendimus.

5. Laikykite savo akinius švarius

Norint išvengti nešvarumų kaupimosi ir dėmių ant stiklinių objektyvų, svarbu juos reguliariai valyti. Norėdami kasdien pašalinti dulkes ir nešvarumus

Vykdydami šiuos paprastus patarimus, galėsite pašalinti dėmeles iš akinių iš akinių ir užtikrinti aiškų ir aiškų regėjimą. Nepamirškite visada gerai prižiūrėti savo akinius ir vengti dėvėti agresyvius produktus, kurie gali sugadinti lęšius. Jei dėmės išlieka, rekomenduojama ieškoti specializuoto profesionalo gilesniam valymui.

Scroll to Top