Kaip pašalinti geltonas dėmes iš tualeto

Kaip pašalinti geltonos tualeto dėmes

Norint išlaikyti vonios higieną ir vizualinę išvaizdą, būtina turėti švarų, nemokamą tualetą. Tačiau įprasta laikas pasirodyti geltonomis dėmėmis, kurias gali būti sunku pašalinti. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų ir gudrybių, kaip pašalinti šias nepageidaujamas vietas.

1. Specializuoti valymo produktai

Yra keletas rinkos valymo priemonių, specialiai sukurtų siekiant pašalinti sanitarinius indų dėmes. Ieškokite produktų, kuriuose yra balinimo ir dezinfekavimo priemonių. Vykdykite gamintojo instrukcijas ir, norėdami valdyti šiuos produktus, mūvėkite pirštines.

2. Baltas actas

Baltasis actas yra puikus sąjungininkas valant tualetą. Į vazos vidų supilkite didelį kiekį acto ir leiskite jam veikti kelias valandas arba naktį. Tada įtrinkite tvirtu šerių šepetėliu ir išlaisvinkite. Acto rūgštis, esanti acte, padeda ištirpinti geltonus dėmes.

3. Natrio bikarbonatas

Kepimo soda yra dar vienas efektyvus produktas pašalinant geltonus dėmes. Padarykite aplanką su kepimo soda ir vandeniu ir užtepkite dažytose vietose. Leiskite jam veikti kelias minutes ir įtrinkite šepetėliu. Tada gerai nuplaukite.

4. Citrina

Citrina yra galingas natūralaus valymo agentas. Perpjaukite citriną per pusę ir patrinkite tiesiai į geltonas dėmeles. Leiskite jam veikti kelias minutes ir įtrinkite šepetėliu. Citrinos citrusinių vaisių rūgštis padeda pašalinti dėmes ir palikti tualetą šviežiu kvapu.

5. Sanitarinė vanduo

Sanitarinė vanduo yra stiprus ir efektyvus produktas pašalinant tualetą ir dezinfekuojant tualetą. Praskieskite nedidelį kiekį baliklio vandenyje ir tepkite dažytose vietose. Leiskite jam veikti kelias minutes ir įtrinkite šepetėliu. Būkite atsargūs tvarkydami baliklį, nes tai gali sukelti odos ir akių dirginimą.

6. Prevencija

Norint išvengti geltonų dėmių atsiradimo tualete, svarbu priimti keletą prevencinių priemonių. Venkite naudoti abrazyvinius valymo priemones, nes jie gali sugadinti indo paviršių. Be to, reguliariai valykite tualetą, naudodamiesi konkrečiais produktais ar aukščiau minėtais metodais.

Vykdydami šiuos patarimus, galėsite pašalinti geltonas dėmes iš tualeto ir išlaikyti vonios kambarį visada švarų ir dezinfekuotą. Nepamirškite atsargiai naudoti valymo priemonių ir vykdykite gamintojo instrukcijas. Jei dėmės išlieka, rekomenduojama kreiptis pagalbos į specializuotą profesionalą.

Scroll to Top