Kaip paimti auskarą nuo ausies

kaip paimti auskarą iš ausies

auskarai yra populiarūs aksesuarai, kurie gali pridėti stilių ir eleganciją bet kokiai išvaizdai. Tačiau kartais gali būti iššūkis paimti auskarą nuo ausies, ypač jei esate įstrigęs arba jei nesate susipažinęs su procesu. Šiame straipsnyje mes pasidalysime keliais naudingais patarimais, kurie padės jums lengvai pašalinti auskarą ir saugumą.

1. Pasiruoškite prieš pradėdami

Prieš bandant nuimti auskarą, svarbu tinkamai pasiruošti. Kruopščiai nuplaukite rankas muilu ir vandeniu, kad įsitikintumėte, jog jos yra švaros ir be mikrobų. Be to, turėkite artimą veidrodį, kad galėtumėte aiškiai pamatyti, ką darote.

2. Atlaisvinkite auskarą

Jei auskarai yra per įtempti, galite pabandyti jį atlaisvinti prieš pat visiškai pašalindami. Viena ranka laikykite auskarų užpakalinę dalį, o kita ranka švelniai pasukite priekinę priekinę priekinę dalį prieš laikrodžio rodyklę. Tai padės atlaisvinti auskarą ir palengvinti jo pašalinimą.

3. Naudokite tepimo tirpalą

Jei auskarai užstrigo dėl trinties ar nešvarumų kaupimosi, auskarų gale galite tepti nedidelį kiekį tepimo tirpalo. Tai padės sumažinti trintį ir palengvinti pašalinimą. Būtinai naudokite saugų odos tirpalą, pavyzdžiui, aliejų kūdikį ar vazeliną.

4. Turėkite kantrybės ir būkite malonūs

Pašalinus užstrigusį uždarbį, gali prireikti kantrybės ir subtilumo. Venkite traukti ar priversti auskarą, nes tai gali sukelti skausmą ar sužalojimą. Verčiau pabandykite švelniai pasukite auskarą ir prieš laikrodžio rodyklę, kai jį pašalinkite. Jei randate pasipriešinimą, sustokite ir bandykite dar kartą vėliau arba kreipkitės į profesionalą.

5. Jei reikia, kreipkitės į profesionalią pagalbą

Jei išbandėte visus aukščiau pateiktus patarimus ir dar nesugebėjote pašalinti auskarų, geriau ieškoti profesionalo pagalbos. Juvelyras ar gydytojas, kurio specializacija yra ausyse ir auskaruose, gali saugiai pašalinti auskarą ir be žalos.

Pabaigoje, kai auskaras iš ausies gali būti paprastas procesas, jei būsite pasirengę ir būkite atsargūs. Nepamirškite būti malonūs, jei reikia, naudokite tepalą ir kreipkitės į profesionalią pagalbą, jei rasite sunkumų. Naudodami šiuos patarimus galite lengvai pašalinti auskarus be komplikacijų.

Scroll to Top